Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk middag”
Anmeldelse av Pir4

Pir4
Vurdert som nr. 7 av 59 Restauranter i Sandefjord
Prisklasse: USD 9 - USD 36
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Beskrivelse: Pir4 serverer deg en uformell stemning i nye lune, lyse og moderne lokaler ved sjøen. Kom som du er. Vi lover deg en hyggelig atmosfære, ekte vedfyrt italienskpizza og utsøkte viner, som du fint kan dele med andre, eller nyte alene.
Anmeldt 10. august 2021

Veldig god pizza. Den beste salaten smakt i 2021 og flaks at vi delte så begge fikk ta del i opplevelsen. Personalet var smilende og svært imøtekommende. Rent og pent over alt

Anbefales

Dato for besøk: august 2021
Takk, 507kjellg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 156 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra sevice. Morsom servitør. God italiensk Pizza. Frisk bringebæris til panacottan flott utsikt over Sandefjord havn.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 866dagm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Spiste lunsj her og beliggenheten er helt nydelig på sommeren! Rett ut mot sjøen. I tillegg er pizzaen upåklagelig med spennende chilli og hvitløksolje som jeg anbefaler å bestille. Servicen var god også ! Strålende ☺️

Dato for besøk: juni 2021
Takk, RebekkaKF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig, løsningsorientert og god service. Vi var 10 stk til lunsj og ble plassert ved to bord. Grei meny med typisk itialensk preg. Maten ble servert relativt raskt og smakte utmerket. Valget falt på tapas tallerken. Prisen var midt på treet. Et godt alternativ sentralt på brygga i Sandefjord.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2021

Nydelig mat, god musikk og utmerket service, god beliggenhet, med fin oversikt over havnebassenget - nok til en perfekt opplevelse.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, valyap2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pir4, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Pir4? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.