Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Goldn Indisk Restaurant

Goldn Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 59 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. november 2018

En litt unseelig resaurant midt i sentrum av Sandefjord viser seg å være en perle av et spisested. Jeg har aldri vært i India men får likevel følelsen av at det er autentisk. Kelneren, en smilende og hyggelig indisk dame hjalp oss i valget av mat. Menyen var stor og vanskelig for en vanlig normann å forstå. Maten var fantastisk! Virkelig fantastisk. Vi var 4 stk som bestilte 4 retter på deling, ris og nan. Kan anbefale stedet på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 91unns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 28 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2018

Veldig god mat! Ikke dyrt. Hyggelig og serviceminded betjening. Fikk lyst til å komme tilbake sammen med venner.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, vincenthagerup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Jeg har virkelig savnet en god, indisk restaurant i Sandefjord. Endelig kom den! Denne kan måle seg med de gode indiske rundt om kring i Oslo og ellers rundt om kring i verden. Hvordan den smaker i India vet jeg ikke enda.. Men! Digg mat til en veldig bra pris! Vi tok med maten hjem denne gangen, og gleder meg til å sitte ned i lille restauranten neste gang :) Tusen takk!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 180hegel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Denne lille resturanten i Sandefjord lager vanvittig god mat, stor meny og masse og velge i. Prisene synes jeg er litt høye ut fra standard på resturant lokale.

Dato for besøk: august 2018
Takk, prebenk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Har spist take away her ved flere anledninger. Veldig god mat, greie priser. Anbefales på det varmeste. Kommer helt sikkert til å bestille mat herfra igjen!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 925post
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Goldn Indisk Restaurant, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Goldn Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din