Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp mat og service.”
Anmeldelse av Goldn Indisk Restaurant

Goldn Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 13 av 59 Restauranter i Sandefjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat. Veldig koselig betjening.
Beste indiske mat jeg har fått på lenge. Ikke mange bord, så best å bestille. Veldig rask å ta bestilling og få maten på bordet. Blir nok flere turer her.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Arne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 30 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og verdens hyggeligste servitør. Nanbrødene med hvitløk er av de beste nanbrød jeg har spist. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 215benteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2021

Bitteliten restaurant, med verdens søteste servitør. Det dette stedet mangler i fancy finesse, tar det igjen i service og nydelig mat .Vi storkoste oss.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Veldig god indisk mat. Hyggelig og flink betjening som veiledet bra på styrkegraden på maten. Lite lokale, men helt greit å sitte inne der. Smakfull mat og store porsjoner.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, eliserrr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mai 2021 via mobile enheter

Når du kommer inn, føler du at du kommer inn i et fint gatekjøkken. Bordene er enkle, et stort kjøleskap fullt av drikkevarer står og durer og take-away-telefonen ringer ofte. Og høyt. I tillegg er det masse bråk fra et viftesystem eller noe, som riktignok betjeningen skrudde av på oppfordring.

Maten er god, men ikke noe ekstraordinært. For oss var det viktigste denne gangen å bli mette relativt raskt. Og det fungerte. Men om hensikten var å tillegg få en hyggelig restaurantopplevelse ville vi blitt veldig skuffet.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, eirhaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Goldn Indisk Restaurant, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Goldn Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.