“Lutefisktid = Kokeriet”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. desember 2018

Rett og slett ingen grunn til å lete etter stedet der de håndterer lutefisken med perfekt kvalitet og med hyggelig, uformell og effektiv atmosfære når vi har Kokeriet. Dette ER kokeriet ... og nå er juleølen sterk også :-)

Dato for besøk: november 2018
Takk, GunnarHorn

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Startet med noen meget gode kamskjell og deretter en fantastisk god biff. Tilbehøret kunne nok vært bedre. Desserten helt strålende. En fantastisk hyggelig kelner som tok seg av oss.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Hans Norvald L
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Kokeriet er en hyggelig restaurant som ligger ute på brygga i Sandefjord. Trivelig atmosfære og generellt bra mat. En voksen person vil nok enkelte ganger kunne oppleve å fortsatt være sulten etter en middag på denne restauranten.

Dato for besøk: desember 2017
2  Takk, Krittet
Anmeldt 30. august 2018

Jeg var der som gjest og "måtte" selvfølgelig spise hvalkjøtt.

Det var en kulinarisk opplevelse, lekkert anrettet og meget velsmakende. Mørt som smør.

En oppmerksom og blid servitør, hun vet hva god service innebærer, full anerkjennelse for det!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, TychoOslo_Norway
Anmeldt 26. august 2018

Vi gikk innom for en lørdags lunsj og ble ikke skuffet. Betjeningen var blide, hyggelige og oppmerksomme. En av oss valgte sushi bowl, kanskje litt lite ponzusaus - men en god rett. Blåskjell ble valgt av undertegnede og det falt absolutt i smak. Pesto er godt også med blåskjell. Her var det stor tallerken til tomme skjell, litt brød, smør våtservietter. Et tips er å ikke legge smørpakken på toppen av varme skjell - det medførte litt søl ved åpning av smørpakken da smøret var flytende. At betjeningen glemte bestillingen av kaffe, rettet de opp med å gi oss kaffe sammen med regningen, kostnadsfritt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Geir M

Reisende som så på Kokeriet, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Kokeriet? Del dine erfaringer!