Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig på Kokeriet”
Anmeldelse av Kokeriet

Kokeriet
Vurdert som nr. 8 av 59 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2020

Til tross for noen lunkne anmeldelser ang service, hadde vi bestemt oss for å prøve Kokeriet en lørdag i fellesferien. Det var uproblematisk å bestille bord på nett. Ble møtt av hyggelig personale som viste oss bordet, og tok bestilling på drikkevarer med det samme. Drikke kom på bordet rimelig raskt, og vår hyggelige servitør tok i mot bestilling på dagens fisk. Dette viste seg å være et svært godt valg med masse gode smaker.
Desserten var også svært god med en bringebærkrem og brownie med iskrem.
Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, The_Norseman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (375)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 375 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Første gang vi var i Sandefjord. Vi var 4 stk. Vi rusla bortover brygga og bestemte oss for å gå inn på Kokeriet. Det så veldig koselig ut. Vi fikk et bord, og bestilte drikke. Drikke kom ganske raskt, men de spurte ikke om vi ville bestille mat da. Etter 20 min kom ho vi hadde bestilt drikke ut av bort, vi spurte om vi kunne bestille mat nå, ho ble litt forskrekket over at vi ikke hadde fått bestilt enda. 3 bestilte biff, to medium og en godt stekt. Da de kom med maten var ho ikke helt sikker på hvilken som var godt stekt, og det ble jo feil, men vi byttet bare. Maten var fantastisk god, nydelig smak og mørt godt kjøtt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, irenea236
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Maten var Ok, men servicen henger ikke på greip. Da vi ankom måtte vi vente lenge før vi overhodet fikk oppmerksomhet. Drikkebestilling gikk raskt, mens matbestilling måtte vi rett og slett mase om å få gjøre. Maten var helt grei, men igjen absolutt ingen oppfølging. Ingen spørsmål om dessert ei heller kaffe. Da vi ba om regningen fikk vi kun droppet en betalingsautomat på bordet. Dette var en skuffende opplevelse. Dessert og kaffe ble inntatt på McDonalds med langt bredere service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, larsley
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Restauranten ser veldig koselig og flott ut. Ble servert av en veldig sur dame som ikke gjorde noe som helst for å yte service gjennom hele oppholdet. Brusen vi fikk hadde null kullsyre. Vi bestilte beef burger og haloumisalat. Burgeren smakte som karbonade. Pommes frittes var bra. Halloumien var svidd helt sort på ene siden, og aiolien smakte langt fra aioli. Skriver sjeldent reviews, men dette var såpass skuffende at det føles rett. Håper de retter ting opp siden lokasjon og lokaler er helt topp.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, henman2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Beliggende på brygga i Sandefjord finner du Kokeriet.
Nå også med uteservering.
En hyggelig plass med flott beliggenhet.
God sommer meny.
Vi prøvde hval-sashimi til forrett, kan anbefales.
Både Sushi bowl og fiskesuppe falt også i smak.
Rask og god servering, og gode rutiner vedr korona.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kokeriet, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Kokeriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din