Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie”
Anmeldelse av Kokeriet

Kokeriet
Vurdert som nr. 8 av 58 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 20. juli 2020

Besøkte restauranten 19.og 20 juli 2020. Spiste både fisk og kjøtt. Begge deler var nydelig. Meget godt og flott tilberedt. Svært hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste. Kommer gjerne igjen. Toppscore.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjarne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (368)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 368 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte fiskesuppen, rekesmørbrød, blådskjell og dagens fisk til middag. Alle ble veldig fornøyde. Til dessert spiste vi en nydelig sjokoladefondant med kirsebæris. Kan virkelig anbefale denne resturanten!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, camillal24
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Sen lunsj Tidlig middag. Det blåste kraftig ute så det var ekstra hyggelig å komme inn å se at det var fyr i Kokeriet⭐️ et veldig hyggelig sted, god plass, hyggelig betjening og Biffen med tilbehør smakte helt nydelig⭐️ 3 gode venner var Mette og veldig fornøyde med dagens valg av spisested på brygga i Blåsten⭐️ Vi kommer igjen ⭐️⭐️⭐️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Opedal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Ok mat, men elendig på renhold og hygiene. De har reklamert med coronavennlig lokale med engangs/papirmeny, men det er det lite vits i når servitørene gir nye kunder de gamle brukte menyene. Tomt for antibac, og servitørene bør lære seg å vite hva de ulike gjestene har bestilt. Hadde vært fint om vi fikk maten samtidig, iallfall innenfor 30 minutter, slik at maten til halve bordet var kaldt og de ventet 25 min før resten fikk servert. Bør vaske bord mellom hver setting.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 992Run22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Litt under middels denne gangen.
Vi er sommerturister som stort sett har besøkt Kokeriet hver sommer de siste femten årene om sommeren. Vi bestilte fiskesuppe, kylling og blåskjell denne gangen. I år var ikke blåskjellretten helt topp: mye blåskjell men ikke den samme gode smaken av pesto med mer i kraften. Fiskesuppa var god! Kyllingen var tørrstekt og ikke god. Vi bestilte ekstra pommes frittes og aioli men dette kom aldri, så vi avbestilte. Da jeg betalte, fikk jeg ikke spesifisert regning, men regnet ut at prisen stemte sånn nogenlunde. Totalt en litt under middels opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kristian G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kokeriet, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Kokeriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din