Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men...”
Anmeldelse av Kokeriet

Kokeriet
Vurdert som nr. 8 av 59 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2021

Pluss:
- God mat

Minus:
- Servitører som kun snakket engelsk
- Komfyren var ødelagt, så de hadde redusert meny
- De tok tallerkenene til enkeltpersoner på bordet før alle var ferdig med å spise
- Alle rettene kom ikke samtidig, eller i nærheten av samtidig
- Klumsete servitør som mistet bestikk og generelt surret

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, fredrikjR8855EQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (397)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 397 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2021

Vi hadde planlagt en kveld med god mat og hyggelige samtaler med et vennepar vi ikke hadde sett på lenge. Det varte ca. til forretten, da dukket det opp en svenske på et keyboard, og resten av kvelden gikk med til tvangsforing av "sommartider hej, hej", "gyllna skor" osv. på full guffe. Videre samtaler ble, om ikke umulig så i alle fall veldig begrenset. Vi håpet lenge at han kanskje skulle ha en pause, men nix, dette var en som hadde bestemt seg for å jobbe for pengene. Maten var på helt toppnivå og fantastisk god og jeg skjønner derfor ikke helt konseptet med denne "underholdningen" som etter min mening hadde passet mye bedre på en brun pub, danskebåten el.l. Vi er nyinnflyttet og har ikke vært på dette stedet før. Maten innbyr til videre besøk, men viser det seg at dårlige cover versjon av 70-80 talls låter på altfor høyt lydnivå er et fast innslag under bespisningen må vi nok finne oss et annet sted. Det var helt klart folk som likte underholdningen, så antagelig var det vi som ikke passet inn.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, remof385
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk sted med god mat og super service!Blide kelnere med humor og glimt i øyet. Vi koste oss fra vi kom til vi gikk!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Road43395411789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Dere har en servitør med røtter i Belgia. Helt topp oppfølging. Lykke til med fagbrevet som du får våren 22. Vi fire fikk en veldig hyggelig og bra opplevelse med besøk hos Kokeriet 1. juli. Hilsen Bård og gjengen

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Pioneer51278994393
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021

Vil anbefale alle som er i Sandefjord å dra hit, fantastisk god mat og en flott atmosfære. God service og veldig hyggelige servitører. Bestillte ytrefilet av rein og har aldri smakt bedre rein i mitt liv. Flott opplevelse.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, jonhC2439DG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kokeriet, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Kokeriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.