Vi hadde planlagt en kveld med god mat og hyggelige samtaler med et vennepar vi ikke hadde sett på lenge. Det varte ca. til forretten, da dukket det opp en svenske på et keyboard, og resten av kvelden gikk med til tvangsforing av "sommartider hej, hej", "gyllna skor" osv. på full guffe. Videre samtaler ble, om ikke umulig så i alle fall veldig begrenset. Vi håpet lenge at han kanskje skulle ha en pause, men nix, dette var en som hadde bestemt seg for å jobbe for pengene. Maten var på helt toppnivå og fantastisk god og jeg skjønner derfor ikke helt konseptet med denne "underholdningen" som etter min mening hadde passet mye bedre på en brun pub, danskebåten el.l. Vi er nyinnflyttet og har ikke vært på dette stedet før. Maten innbyr til videre besøk, men viser det seg at dårlige cover versjon av 70-80 talls låter på altfor høyt lydnivå er et fast innslag under bespisningen må vi nok finne oss et annet sted. Det var helt klart folk som likte underholdningen, så antagelig var det vi som ikke passet inn.