“Grei mat, dårlig service ”
Anmeldelse av Kokeriet

Kokeriet
Vurdert som nr. 13 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Man kan vente dette på en festival, ikke på en restaurant...
Sushibowl er blitt mindre og dårligere enn tidligere, Cæsarsalat var tørr.
Informerte servitør om et stort skår som var borte på glasset og at det var skarpe kanter.. Han tok glasset som var halvfullt. Vi fikk tilbakemelding om at de ikke kom til å gjøre noe..
Ikke fikk vi drinken tilbake, ikke tilbud om ny eller å slette den fra bestillingen. De laget en unødvendig stor sak ut av en prinsipiell liten ting hvor vi enkelt informerte om at glasset var knust.
Foran andre betalende kunde stod servitøren og beskyldte meg for å hyle til personalet...
Bor i byen så vært der ofte (frem til nå), ser at servicen er blitt dårligere med årene. Personalet både virker og sier de er overarbeidet.

1  Takk, Mable79

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Vi var der en søndag tidlig kveld og belegget var bra, noe som alltid er et godt tegn. Noe begrenset meny utvalg. Valgte en burger, som var en del av sommer menyen. Denne var høyst beskjeden i størrelse og gjennomsnittlig i smak. Angret litt på at jeg ikke valgte noe annet. Spisefølget nøt andebryst og breiflabb. Også her gode råvarer, men beskjeden smaks opplevelse av garnityret. Til de stive prisene hadde jeg forventet mer. Har gode minner fra dette stedet fra svunnede tider, sukk.

Takk, axbehren
Ralitsa Ivanova Gencheva, Daglig leder på Kokeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2022

Hei!

Tusen takk at du skrev denne tilbakemelding til oss!
Slike tilbakemeldinger hjelpe oss å bli bedre.
Beklager at maten har ikke nådd forventningene deres og jeg håper at dere kommer tilbake!

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig hovmester i døren. Der stoppet det positive. Maten (ishavsrøye) smakte ……ingenting. Grønnsakene var så gjennomkokt/stekt at det var vanskelig å skille dem fra hverandre. Mat og vin kom på bordet super raskt. Deretter ble vi glemt. Iherdige forsøk på å få kontakt med en kelner får å få bestilt mer drikke var nytteløst. Når vi omsider fikk kontakt ba vi om regningen og gikk en annen plass :(

Skuffende opplevelse!

Takk, Voyager612948

Hei!
Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding!
Så flott at hovmesteren har vært hyggelige i døren.
Så trist at maten har ikke vær med kvalitet og servicen er manglet.
Beklager opplevelsen.
Kan du være så snill kontakte meg på ralitsa@kokeriet.no for å finne noen løsning av problemet?

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Lang ventetid på maten, ulekker anretning av maten jeg bestilte som var sushi bowl, risen var kompakt og smakte gammelt, avokado var brun/grå og sushi altfor mye dynket i ponzu sausen. Soya kom i plastikkforpakning, så generelt dårlig matopplevelse. Kelner fikk beskjed, men ingen avslag på pris eller tilbudt noe annet. Aldri mer dit 😑

1  Takk, Mette G
Ralitsa Ivanova Gencheva, General Manager på Kokeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2022

Hei, Mette.
Tusen takk for din tilbakemelding.
Slike tilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre.
Beklager så mye for opplevelsen dere har hatt på Kokeriet.
Jeg ber deg å kontakte meg på ralitsa@kokeriet.no for å finne løsning av problemet.

Anmeldt 4. juli 2022

Maten kom til forskjellig tidspunkt. Sistemann fikk maten sin etter at vi andre var ferdige med å spise. Barneburger kostet 120 kr. Voksenburger var den samme burgeren, men kostet nesten 300 kr. Bestilte to ingefærøl. En bartender kom til bordet med to drinker. Han snudde da vi fortalte at det var ingefærøl vi hadde bestilt, men kom så tilbake med de samme drinkene en gang til og insiterte på at det var dette vi skulle ha:).

1  Takk, 408helgat

Hei!
Tusen takk for din tilbakemelding.
Slike tilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre.
Beklager så mye for opplevelsen dere har hatt på Kokeriet.

Reisende som så på Kokeriet, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Kokeriet? Del dine erfaringer!