Hei!
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss på Kokeriet. Først og fremst vil vi beklage for den langsomme servicen du opplevde under ditt besøk. Det er viktig for oss at våre gjester føler seg velkomne og godt ivaretatt, og det høres ut som om vi dessverre ikke levde opp til dine forventninger denne gangen.
Din tilbakemelding om at det tok 25 minutter fra du satt deg ved bordet til du kunne bestille drikke og mat, samt den manglende oppfølgingen fra servitørene, er svært verdifull for oss. Vi ønsker å forsikre deg om at dette ikke er den standarden vi streber etter å opprettholde. Vi tar dine kommentarer om underbemanning eller manglende opplæring på alvor, og vi vil se nærmere på hva som gikk galt i denne situasjonen.
Vi vil gjerne ha muligheten til å gjøre det godt igjen for deg. Vennligst kontakt oss på ralitsa@kokeriet.no slik at vi kan få mer informasjon om situasjonen og eventuelt finne en passende løsning. Vi setter pris på dine ærlige tilbakemeldinger og ser frem til muligheten til å forbedre vårt tilbud og sørge for at våre gjester får en bedre opplevelse i fremtiden. Takk for at du besøkte oss, og vi håper å få sjansen til å imøtekomme dine forventninger på en bedre måte ved en senere anledning.