“Ikke bestill Rekesmørbrød.”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Vi var 3 damer som skulle ha en hyggelig lunsj, men det blei en trist matopplevelse. 2 av oss bestilte stort rekesmørbrød ( til kr 279,-)1 av oss et lite (199,-)Det store hadde 1 helt polarbrød og det lille et halvt. Det var virkelig ikke godt og et hvert brød ville vært bedre. Det smakte bare søtt og det blei helt feil til reker. Servitøren sa også at om vi skulle hatt cola på flaske ville det kostet 99,-, så derfor hadde han bare dispenser. Han var høflig, men ikke så hyggelig og spurte aldri hvordan maten smakte. Menyen var dessuten veldig begrenset og det var kun cæsarsalat, fiskesuppe, burger og rekesmørbrød. Vi har vært dere flere ganger tidligere og det har vært helt greit. Men nå kommer vi nok ikke tilbake, altså Polarbrød er IKKE greit.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, hegeboyesen
Ralitsa Gencheva, Markedsføring på Kokeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2024

Hei Hege,
Takk for din tilbakemelding, og vi beklager dypt at opplevelsen ikke var tilfredsstillende under ditt besøk hos oss.

Når det gjelder brødet til vårt luksuriøse rekesmørbrød, vil vi gjerne forklare at vi benytter oss av høykvalitets fersk Hönökaka fra det lokale bakeriet Mikrobakeriet, som vi mener komplementerer rekene på en unik og velsmakende måte. Vi beklager at dette ikke falt i smak hos deg og vil vurdere å tilby flere alternativer for å imøtekomme ulike preferanser.

Angående prisen på Coca-Cola på flaske, er prisen 69.- (ikke 99.-).

Det er også beklagelig å høre at servicen ikke levde opp til forventningene. Vi vil ta dine kommentarer til hjerte og jobbe med vårt personale for å sikre at hver gjest blir møtt med vennlighet og profesjonalitet, samt at kvaliteten på oppfølgingen er tilstrekkelig.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å bevise vår dedikasjon til kvalitet og gjestetilfredshet. Din tilbakemelding er verdifull for oss, og vi vil bruke den til å gjøre forbedringer.

Anmeldt 5. desember 2023

Maten er grei , men opplevelsen blir fullstendig ødelagt av ufine /spydige servitører! Detaljert beskrivelse sendt ledelsen.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Vidar G
Ralitsa Gencheva, Markedsføring på Kokeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2023

Hei, Vidar
Tusen takk for tilbakemeldingen din! Ledelsen er kjent med saken og tatt det videre!
Dette er absolutt ikke Kokeriets beste service! Beklager på det sterkeste!

Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

God service og god atmosfære , veldig god middag, vi spiste pinnekjøtt. Beste pinnekjøttet vi har spist ute, anbefales

Dato for besøk: november 2023
Takk, 311ailens
Ralitsa Gencheva, Markedsføring på Kokeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2023

Hei! Tusen takk for fint tilbakemelding! Håper at vi sees snart igjen!

Anmeldt 24. oktober 2023

Spiste reketallerken med sjokoladefondant til dessert.Veldig bra mat og hyggelig service.Kommer helt klart tilbake.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Go59764669486
Ralitsa Gencheva, Markedsføring på Kokeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2023

Hei! Tusen hjertelig takk for besøket og hyggelige tilbakemelding!
Vi sees snart igjen!

Anmeldt 17. september 2023 via mobile enheter

På Kokeriet bør du ha god tid. Fra vi satt oss ved bordet til vi fikk bestille drikke og mat tok det 25 minutter. Maten kom relativt raskt, men hver gang vi hadde behov for kontakt med servitør tok det så lang tid at vi gav opp. Hver gang vi skulle bestille mer drikke eller desert måtte vi oppsøke personalet. I løpet av de 2 og 1/2 timene vi var i restauranten fikk vi ikke en eneste gang besøk av servitør med spørsmål om det var noe vi ønsket å bestille. Her er det enten en kronisk underbemanning eller en totalt fraværende opplæring. Men har du god tid og mye tålmodighet kan du gjerne ta turen.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Mobile24903220386
Ralitsa Gencheva, Markedsføring på Kokeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2023

Hei!
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss på Kokeriet. Først og fremst vil vi beklage for den langsomme servicen du opplevde under ditt besøk. Det er viktig for oss at våre gjester føler seg velkomne og godt ivaretatt, og det høres ut som om vi dessverre ikke levde opp til dine forventninger denne gangen.

Din tilbakemelding om at det tok 25 minutter fra du satt deg ved bordet til du kunne bestille drikke og mat, samt den manglende oppfølgingen fra servitørene, er svært verdifull for oss. Vi ønsker å forsikre deg om at dette ikke er den standarden vi streber etter å opprettholde. Vi tar dine kommentarer om underbemanning eller manglende opplæring på alvor, og vi vil se nærmere på hva som gikk galt i denne situasjonen.

Vi vil gjerne ha muligheten til å gjøre det godt igjen for deg. Vennligst kontakt oss på ralitsa@kokeriet.no slik at vi kan få mer informasjon om situasjonen og eventuelt finne en passende løsning. Vi setter pris på dine ærlige tilbakemeldinger og ser frem til muligheten til å forbedre vårt tilbud og sørge for at våre gjester får en bedre opplevelse i fremtiden. Takk for at du besøkte oss, og vi håper å få sjansen til å imøtekomme dine forventninger på en bedre måte ved en senere anledning.

Reisende som så på Kokeriet, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Kokeriet? Del dine erfaringer!