ikke steket nåkk..
ikke rent på lekke plas i 2 etg.
Really bad for Mcdonalds brand places like this !
ikke steket nåkk..
ikke rent på lekke plas i 2 etg.
Really bad for Mcdonalds brand places like this !
1–5 av 9 anmeldelser
Jeg kjøpte 2 menyer og levering fra Foodora. de hadde glemt å ta med en av Menyene i posen. Det verste det er ikke første gang, det skjer ganske ofte enten at du kjøper chicken nuggets så ender du opp med hot wings eller at de glemmer å legge maten oppi.
Bestilte en meny med dobbelcheeseburger og pines frites og cola. Da jeg sa ifra at jeg ikke fikk drikken svarte de «vi har ikke tid til å ordne brusen din, ser du ikke at det er folk i kø» selv om jeg allerede har betalt for brusen. Så dette er virkelig dårlig service virkelig frekke arbeidere!
Anbefales ikke
I trangeste laget for smittevern, så det er lett å kjenne seg utrygg. Mye søl på gulvet da jeg var der, og generelt mer møkkete enn mange andre McD. Fin beliggenhet sentralt i byen. Bestilling og betaling på automater og utlevering fra disk.
Hyggelig betjening, pent, ryddig og rent i lokalet. Kjapp bestilling og levering av maten. God og varm mat!