Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste pizza??”
Anmeldelse av Perfect Pizza

Perfect Pizza
Vurdert som nr. 7 av 58 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. desember 2018

Supre pizzaer, med hovedvekt på tynne italienske bunner. Meget gode. Rask tillagning. Kjempehyggelig betjening. For de som ikke er italienskfrelste får man og amerikanske pizzaer, og forskjellige kebabløsninger. Anbefales .....

Dato for besøk: november 2018
Takk, torskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (123)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 123 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig italiensk pizza i et avslappende og enkelt lokalet. Og utmerket service, av to hyggelige pizzabakere. Kommer helt sikkert tilbake!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, senze
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

En hyggelig liten pizza restaurant, med både american og italian pizza.
Her serveres både v/ bordene og som take away. Et stort pluss er at de også serverer pizza til mikro bryggeriet som holder hus i nabobygget. Så her kan man kombinere en tur på et spesial bryggeri med noe å bite i fra perfect pizza. Gode smaker og rask og hyggelig service.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Anderssen95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Ein fantastisk pizza opplevelse. Reine og gode smakar. Den amerikanske pizza var også svært mektig, så held nok lenge med medium til 2 personar.

Dato for besøk: september 2018
Takk, trondg2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Som genuin pizza elsker er dette en av de bedre pizza jeg har spist, anbefales på det sterkeste å ta en tur innom denne sjappa

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, johnnye450
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Perfect Pizza, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Perfect Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din