Hei,
Tusen takk for din tilbakemelding og beklager at opplevelsen ble slik hos oss.
Vi har også fått mail fra hun som booket bordet. Vet ikke om det er deg, men svarer også her.
Det var jeg som tok imot bestillingen på denne bookingen og stemmer at jeg fortalte hun som booket at det var det siste plassene og ser nå i ettertid at jeg burde vært mer tydelig.
Da det er veldig få alternativer til langbord hos oss, så kan vi sjeldent garantere langbord, noe vi også skriver i booking bekreftelsen som vi sender ut. Men vi lover at alle sitter samlet.
Vi burde som dere sier presisere dette per tlf når gjester booker og her beklager jeg virkelig at jeg ikke gjorde det. Vi har tatt en gjennomgang av våre booking rutiner, og vil derfor påse at dette blir gjort fremover per tlf.
Løsningen vi hadde satt opp for dere har vi også benyttet tidligere og er helt enig i at det ikke føles ut som et langbord, men for oss var tanken at dere da satt samlet siden vi benyttet 2 båser, med et lite bord i midten.
Det er også veldig trist at dere opplevde de som tok dere imot som lite løsningsorienterte. Vi har hatt en samtale for å se hva vi kan gjøre bedre neste gang, slik at vi unngår slike situasjoner i fremtiden.
Men igjen så hadde ikke situasjonen oppstått hadde jeg vært mer tydeligere per tlf.
Det er også trist at dere måte vente lenge på maten. Her hadde vi dessverre vår første store dag i sesongen og hadde ikke helt fått på plass rutinene. Dette har vi jobbet med og det meste er allerede på plass.
Hyggelig å høre at dere var fornøyd med servitøren. ☺️
Alt i alt, så forstår jeg at dere ble skuffet, men håper dere ser at dette ikke er noe som er vanlig hos oss.
Vi har også sendt hun som booket bordet et tilbud om gavekort på kr 500,- i kompensasjon.
Takker også for at dere gir tilbakemelding slik at vi blir bedre!
Håper dere gir oss en ny sjanse i fremtiden og ønsker dere en fortsatt fin sommer.