“Bryllupsmiddag på Kismat”

Kismat Indisk Mat & Bar
Vurdert som nr. 19 av 89 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Kismat Indisk mat & bar har en flott beliggenhet på Kilen Brygge, bare 300 meter fra sentrum av Sandefjord. Restauranten har en rikholdig meny med ekotiske retter som passer både de som liker mild smak eller smaksrike og kryddersterke alternativer. Kismat er innredet i en moderne indisk stil med eksotiske lykter i taket og vakre tekstiler og bilder. Har du ikke tid til å sette deg ned, har også restauranten en rikholdig take-away meny.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Hei, i helgen hadde vi bryllupsmiddagen vår hos dere.
På forhånd hadde jeg bestillt bord til 6 stk,og fortalte at jeg kom til å komme i stor kjole. Fikk da til svar at det skulle ordnes fint til det.
Litt nærmere ringte jeg og spurte om det gikk å utvide til 7 personer på denne bryllupsmiddagen,som jeg hadde bestilt. Det skulle ikke være noe problem 🙂 jeg ble glad for det,og gledet meg.

Det ble en liten skuffelse da vi kom, for det var ikke ordnet klart bord til oss, som var satt av til 7 personer, det ble skyvd sammen noen bord,og det ble da naturlig nok bord dekket til 8. Og det ble jo ikke veldig god plass til meg som da hadde på stor kjole.

Det jeg hadde forventet/ønsket er ett bord, der det var dekket til riktig antall gjester, og at det var litt ekstra plass til meg som hadde på stor kjole. Og at det var klart da vi kom.

Maten måtte vi i tillegg vente en god stund på, det som var fint der,var at i det vi begynte å lure på hvor det blir av maten,kom servitøren og sa det var 10 min til maten kom.

Men maten var god,som alltid! Er jo en grunn for at vi ønsket å ha bryllupsmiddagen her.

Til tross for dette,kommer vi garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, marianno125

Anmeldt 4. april 2020 via mobile enheter

Vi var alene i lokalet ventet lenge på å få bestilt mat. Vi ventet i 45 min. på maten etter å purret på d v bardisken. Når den endelig kom var risen lunken slik at vi ba om å få ny. Vi sa at de burde informere oss om at vi måtte belage oss på å vente lenge på mat. De ba ikke oss om unnskyldning men forklarte oss at det skyldes mange bestillinger. Det er jo ikke vår feil...de kunne informert i forkant. De tok ingen selvkritikk for delvis kald mat. Det blir nok ingen bursdagsfeiring igjen der.

Dato for besøk: april 2020
Takk, Britt D
Anmeldt 2. mars 2020

Var litt skeptisk etter å ha lest noen blandede vurderinger på TripAdvisor, men hadde lyst på indisk mat denne kvelden, og ble positivt overrasket. Godt menyutvalg, deilig mat (vi valgte trerettersmenyer), hyggelig og effektiv betjening. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, peragnars
Anmeldt 25. februar 2020

Vi var 6 personer ute ifm. en bursdagsfeiring. Her ble det bestilt forskjellige retter, kylling og lam. Det er både spicy retter og milde. Veldig god mat. Indisk nambrød er bare nam nam. Meget hyggelig betjening - virkelig høy service. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 63 213
Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Lite imøtekommende personale preget av likegyldighet og treghet. Ingen følelse av varm velkomst eller oppfølging ved bordet. Lam Vindaloo forventes å være sterkt, men dette var ikke mye sterkt. Kjøttet var dessuten helt tørt - noe jeg påpekte da servitøren omsider, mot slutten av måltidet, spurte hvordan det smakte. Hun skulle si ifra til kokken, men det hjalp ikke oss stort. Vannet var også lunket og uten isbiter. Service og mat var dårlig. Lokalet og beliggenheten er bra. Har besøkt mange indiske restauranter i Norge og i utlandet, men denne var ikke av de beste.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, tveier

Reisende som så på Kismat Indisk Mat & Bar, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Kismat Indisk Mat & Bar? Del dine erfaringer!