Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp indisk mat”
Anmeldelse av Kismat Indisk Mat & Bar

Kismat Indisk Mat & Bar
Vurdert som nr. 16 av 59 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Kismat Indisk mat & bar har en flott beliggenhet på Kilen Brygge, bare 300 meter fra sentrum av Sandefjord. Restauranten har en rikholdig meny med ekotiske retter som passer både de som liker mild smak eller smaksrike og kryddersterke alternativer. Kismat er innredet i en moderne indisk stil med eksotiske lykter i taket og vakre tekstiler og bilder. Har du ikke tid til å sette deg ned, har også restauranten en rikholdig take-away meny.
Anmeldt 19. juli 2020

Undertegnede har bodd 20 år i London og i det området vi bodde var det 4 gode indiske restauranter. Kismat er fullt på höyde med dem. Det er flere indiske restauranter i London enn i New Dehli, så Kismat er et besök verdt.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, johmicjor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (257)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 258 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Jeg var sammen med broren min der. Vi har spist en del indisk mat i Oslo, og jeg har selv laget indisk mat fra bunnen av så vi vet hvordan indisk mat skal være. Det vi fikk servert er ikke indisk mat, men Pakistansk mat som oser ut olje, og grytene er tilsatt for for mye sukker! Å betale for 2 retter med brus 900 kr er i drøyeste laget. I tillegg så var servitørene ganske uhøflige. Det er vanlig folkeskikk å si hei, og ikke bare slenge fra seg menyen på bordet også gå videre. De var heller aldri i nærheten så broren min måtte reise seg opp for å finne servitøren for å få mer ris. Liker ikke å være negativ, men jeg er nødt til å være ærlig så jeg anbefaler ikke dette stedet!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, elhans85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Maten var perfekt. Mørt og godt kjøtt.
Minus for lang ventetid for bestilling og for å få maten på bordet,virket ikke som personalet samarbeidet/kommuniserte sammen.
Ikke en fast person som hadde ansvar for bordet og måtte be de om å komme bort.
Veldig trege på å rydde av bordene hvor folk hadde spist.
Best å sette av god tid og ikke være skrubbsulten dersom man ønsker å gi denne restauranten et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Anita C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Stedet er hyggelig, maten er kjempegod og betjeningen er svært imøtekommende. Maten tok noe tid å få, men dette gjor ikke så mye for totalopplevelsen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mariarkarlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Hei, i helgen hadde vi bryllupsmiddagen vår hos dere.
På forhånd hadde jeg bestillt bord til 6 stk,og fortalte at jeg kom til å komme i stor kjole. Fikk da til svar at det skulle ordnes fint til det.
Litt nærmere ringte jeg og spurte om det gikk å utvide til 7 personer på denne bryllupsmiddagen,som jeg hadde bestilt. Det skulle ikke være noe problem jeg ble glad for det,og gledet meg.

Det ble en liten skuffelse da vi kom, for det var ikke ordnet klart bord til oss, som var satt av til 7 personer, det ble skyvd sammen noen bord,og det ble da naturlig nok bord dekket til 8. Og det ble jo ikke veldig god plass til meg som da hadde på stor kjole.

Det jeg hadde forventet/ønsket er ett bord, der det var dekket til riktig antall gjester, og at det var litt ekstra plass til meg som hadde på stor kjole. Og at det var klart da vi kom.

Maten måtte vi i tillegg vente en god stund på, det som var fint der,var at i det vi begynte å lure på hvor det blir av maten,kom servitøren og sa det var 10 min til maten kom.

Men maten var god,som alltid! Er jo en grunn for at vi ønsket å ha bryllupsmiddagen her.

Til tross for dette,kommer vi garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, marianno125
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kismat Indisk Mat & Bar, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Kismat Indisk Mat & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din