Hei, i helgen hadde vi bryllupsmiddagen vår hos dere.
På forhånd hadde jeg bestillt bord til 6 stk,og fortalte at jeg kom til å komme i stor kjole. Fikk da til svar at det skulle ordnes fint til det.
Litt nærmere ringte jeg og spurte om det gikk å utvide til 7 personer på denne bryllupsmiddagen,som jeg hadde bestilt. Det skulle ikke være noe problem 🙂 jeg ble glad for det,og gledet meg.
Det ble en liten skuffelse da vi kom, for det var ikke ordnet klart bord til oss, som var satt av til 7 personer, det ble skyvd sammen noen bord,og det ble da naturlig nok bord dekket til 8. Og det ble jo ikke veldig god plass til meg som da hadde på stor kjole.
Det jeg hadde forventet/ønsket er ett bord, der det var dekket til riktig antall gjester, og at det var litt ekstra plass til meg som hadde på stor kjole. Og at det var klart da vi kom.
Maten måtte vi i tillegg vente en god stund på, det som var fint der,var at i det vi begynte å lure på hvor det blir av maten,kom servitøren og sa det var 10 min til maten kom.
Men maten var god,som alltid! Er jo en grunn for at vi ønsket å ha bryllupsmiddagen her.
Til tross for dette,kommer vi garantert tilbake!