Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig god mat!”
Anmeldelse av Kismat Indisk Mat & Bar

Kismat Indisk Mat & Bar
Vurdert som nr. 16 av 59 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Kismat Indisk mat & bar har en flott beliggenhet på Kilen Brygge, bare 300 meter fra sentrum av Sandefjord. Restauranten har en rikholdig meny med ekotiske retter som passer både de som liker mild smak eller smaksrike og kryddersterke alternativer. Kismat er innredet i en moderne indisk stil med eksotiske lykter i taket og vakre tekstiler og bilder. Har du ikke tid til å sette deg ned, har også restauranten en rikholdig take-away meny.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Helt nydelig mat her, nydelige nanbrød og god hovedrett. Grunnen til at jeg ikke gir full score er fordi jeg savnet bedre avstand mellom bordene og antibac på bordene.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Simabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 258 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Her endte det faktisk med at vi reiste oss og dro før vi fikk bestilt mat. Ble møtt på en skikkelig utrivelig måte. Servitøren virket sur, var frekk og lite serviceinnstilt. Vi fikk meny, og så venta vi veldig lenge uten at servitøren kom tilbake. Vi prøvde å få kontakt, men følte vi ble oversett. Etter 20 min uten å få hjelp reiste vi oss rett og slett og gikk. Veldig synd, da vi hadde gleda oss på et bedre måltid indisk mat.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AnitaHammervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Maten var god, men servicen var veldig dårlig. Maten kom før drikke, og man fikk ikle kontakt med servitøren. Maten ventet vi på over en time.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andreasbA1595VN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Undertegnede har bodd 20 år i London og i det området vi bodde var det 4 gode indiske restauranter. Kismat er fullt på höyde med dem. Det er flere indiske restauranter i London enn i New Dehli, så Kismat er et besök verdt.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, johmicjor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Jeg var sammen med broren min der. Vi har spist en del indisk mat i Oslo, og jeg har selv laget indisk mat fra bunnen av så vi vet hvordan indisk mat skal være. Det vi fikk servert er ikke indisk mat, men Pakistansk mat som oser ut olje, og grytene er tilsatt for for mye sukker! Å betale for 2 retter med brus 900 kr er i drøyeste laget. I tillegg så var servitørene ganske uhøflige. Det er vanlig folkeskikk å si hei, og ikke bare slenge fra seg menyen på bordet også gå videre. De var heller aldri i nærheten så broren min måtte reise seg opp for å finne servitøren for å få mer ris. Liker ikke å være negativ, men jeg er nødt til å være ærlig så jeg anbefaler ikke dette stedet!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, elhans85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kismat Indisk Mat & Bar, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Kismat Indisk Mat & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din