Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok”
Anmeldelse av Kismat Indisk Mat & Bar

Kismat Indisk Mat & Bar
Vurdert som nr. 16 av 59 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Kismat Indisk mat & bar har en flott beliggenhet på Kilen Brygge, bare 300 meter fra sentrum av Sandefjord. Restauranten har en rikholdig meny med ekotiske retter som passer både de som liker mild smak eller smaksrike og kryddersterke alternativer. Kismat er innredet i en moderne indisk stil med eksotiske lykter i taket og vakre tekstiler og bilder. Har du ikke tid til å sette deg ned, har også restauranten en rikholdig take-away meny.
Anmeldt 19. august 2020

Jeg har spist indisk ved veldig mange anledninger både i Norge og andre land, men jeg vil si at Kismat er en av restaurantene som imponerer minst .. Bestilte kongereker til forrett, det så ut som 3 vanlige små reker, til 119kr! Sinnsykt skuffende. Betjeningen er ikke spesielt serviceinnstilt, og smakene på maten er helt ok. Har også vært her på buffet til jul, da sto det ingen lapper med navn / allergener osv. Gode nanbrød.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mathilde A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 258 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Helt nydelig mat her, nydelige nanbrød og god hovedrett. Grunnen til at jeg ikke gir full score er fordi jeg savnet bedre avstand mellom bordene og antibac på bordene.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Simabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Her endte det faktisk med at vi reiste oss og dro før vi fikk bestilt mat. Ble møtt på en skikkelig utrivelig måte. Servitøren virket sur, var frekk og lite serviceinnstilt. Vi fikk meny, og så venta vi veldig lenge uten at servitøren kom tilbake. Vi prøvde å få kontakt, men følte vi ble oversett. Etter 20 min uten å få hjelp reiste vi oss rett og slett og gikk. Veldig synd, da vi hadde gleda oss på et bedre måltid indisk mat.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AnitaHammervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Maten var god, men servicen var veldig dårlig. Maten kom før drikke, og man fikk ikle kontakt med servitøren. Maten ventet vi på over en time.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andreasbA1595VN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Undertegnede har bodd 20 år i London og i det området vi bodde var det 4 gode indiske restauranter. Kismat er fullt på höyde med dem. Det er flere indiske restauranter i London enn i New Dehli, så Kismat er et besök verdt.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, johmicjor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kismat Indisk Mat & Bar, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Kismat Indisk Mat & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din