“Smakløs og dyr mat”

Kismat Indisk Mat & Bar
Vurdert som nr. 19 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Kismat Indisk mat & bar har en flott beliggenhet på Kilen Brygge, bare 300 meter fra sentrum av Sandefjord. Restauranten har en rikholdig meny med ekotiske retter som passer både de som liker mild smak eller smaksrike og kryddersterke alternativer. Kismat er innredet i en moderne indisk stil med eksotiske lykter i taket og vakre tekstiler og bilder. Har du ikke tid til å sette deg ned, har også restauranten en rikholdig take-away meny.
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Styr unna. Vi bestilte medium på smak og rettene smakte ingenting. Kunne vært hva som helst i rettene. Indisk mat skal jo være aromatisk med mye krydder. Det smakte IKKE noe av maten, og det er dyrt! Betjeningen fremsto passe fornøyde der de gikk rundt. Ingen sa velkommen eller takk for besøket heller. Prøv den andre indiske lenger opp i sentrum. Der er det kjempegod mat til hyggelige priser. Regningen kom så tenkte vi begge at dette er nærmest lureri og servere denne maten til en slik pris. Skjerpings!

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Lindis S

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Ta deg goooooood tid! Fer her tar d laaaaaang tid før du får mat. Treg til å vaske bord. Men sannheten er vell… for lite ansatte… fer servitøren prøvde sitt beste hun… grei utsikt…

Takk, barbro8
Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Nydelig lokale og veldig god mat men underbemannet og rotete opplegg. Maten tok veldig lang tid og måtte spør etter den - da kom én rett og risen like etter. Når vi andre fikk maten vår var risen kald, første person var nesten ferdig og det var kun 1 nanbrød til alle fire (vi bestilte 2).

Ba om vann å drikke, måtte be om påfyll tre ganger fremfor å få en mugge med vann. Servitørene var sjeldent i vinterhagen så vi måtte gå inn for å be om mer ris, og når den kom var allerede maten kald. De kom ikke for å sjekke om vi ville ha mer å drikke, måtte prøve å huke tak i de mens de hjalp andre bord. Vi fikk også en raita og chutney vi ikke hadde bestilt, men ikke papadumsene som vi faktisk bestilte og som vi ventet på før middage. Alt i alt en dårlig opplevelse selv om maten i seg selv var veldig god.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, MartaTravel99
Anmeldt 14. april 2022

Ikke sterk vindaloo. Generelt lite smak. Tørt lammekjøtt på tross av at denne lå i nærmest rent smør.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 590fredrikf
Anmeldt 4. februar 2022

Raskt mottatt bestilling, hentet til avtaalt tid. Særdeles vel anrettet og velsmakende take away-måltid for to. Rikelig og varierte smaker av topp kvalitet. Kismat ledet av Parinder Singh er en indisk "perle" i Sandefjord. ANBEFALES!

Dato for besøk: desember 2021
Takk, 461eysteins

Reisende som så på Kismat Indisk Mat & Bar, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Kismat Indisk Mat & Bar? Del dine erfaringer!