Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MRS”
Anmeldelse av Brygga 11, Geir Skeie

Brygga 11, Geir Skeie
Vurdert som nr. 2 av 58 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 4
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vinner av Bocuse d.Or 2009, Geir Skeie, åpnet november 2010 den nye restauranten Brygga 11 i Sandefjord. Med beliggenhet i sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et måltid med god og enkel sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser. MENY RETT FRA HAVET Brygga 11 fokuserer på det enkle, óg de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren. I glasset kan du velge alt fra en enkel og god riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du syns det er spennende å utforske nye ølsorter? På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok. BORDBESTILLING Dersom du ønsker å bestille til mer en 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no. Ellers kan bestilling av opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Feiret bursdag på Brygga 11 i går. Tidligere år har vi vært svært fornøyd med mat , service og atmosfære på Brygga 11.Vi har dessverre hatt to besøk der tidligere hvor vi ikke var fornøyd, bestemte oss derfor på å prøve en gang til.
Vår opplevelse i går står ikke i stil med prisene . Serveringen: måtte be to ganger om smør til maten. Vi bestilte drikkepakke til maten, dessverre måtte vi selv be om vinen , da den ikke kom til maten. Maten: forretten var god, hovedretten og desserten fikk ingen matopplevelse på vår tunge, dessverre.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Mobile13190875644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kai S, General Manager på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei MRS.

Veldig kjedelig at vi ikke har gitt dere den opplevelsen dere fortjener. Basert på tilbakemeldingen din har vi i helgen hatt ekstra fokus på dette med vin før mat slik at dette sitter for tiden fremover. Jeg er glad for at du skriver til oss slik at vi kan gjøre de justeringene som er nødvendig. Vår målsetting er at alle skal forlate restauranten 100 % fornøyd og denne gangen kan jeg bare beklage at vi ikke strakk helt til.

Takk for tilbakemeldingen og så håper jeg vi ser dere igjen ved en annen anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (778)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

180184 av 778 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Helt urganisert betjening der alt tar forferdelig lang tid og lite skjer i riktig rekkefølge. Smakløs fiskesuppe til forrett. Anbefalt tilhørende vin var veldig god. Dagens fangst til hovedrett, brosme. Ingen høydare det heller. Anbefalt vin til denne var også god. Alt i alt en skuffende opplevelse, pris tatt i betraktning. Blir et annet sted neste gang.

Dato for besøk: august 2018
Takk, staleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kai S, General Manager på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Stale O.

Dette var ikke bra og ikke slik vi ønsker at det skal være på Brygga 11. Etter en gjennomgang av tilbakemeldinger for sommersesongen har vi gjort noen endringer og også ansatt ny restaurantsjef som vi tror vil gjøre en kjempe jobb for å få dette på plass. vi har også utarbeidet mer detaljert opplæring slik at service skal oppleves bedre for fremtiden.

Jeg kan bare beklage at dere fikk denne opplevelsen og håper vi kan vinne tilliten tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018

Med en stjernekokk på laget og en prisklasse godt over middels skal tunge, øye og nese være noe mer kresen enn ellers. Jeg er fullt klar over at Geir Skeie ikke skal, vil eller ønsker å fremstå som en Michelinstjerne restaurant. Skuffelsen går på at personalet ikke klarer å yte den servicen som gir det lille ekstra. Det er ikke første gang vi opplever det. Det burde fulgt med våtservietter, eller lite vannfat med sitron når man må grapse med sjømat. Det burde fulgt med tallerken til retten vår, det burde våre en avfall skål som var like stor som blåskjellskålen, eller at de var flinke til å observere at den lille avfallsskålen burde tømmes når det ble full. Det burde være slik at man hadde tid til å prate og ta imot bestillinger raskt når kunden er klar for dette. Betjeningen var vennlige, men bød ikke på det lille ekstra. Det ble rett og slett veldig ordinært. Noe Geir Skeie ikke skal være. Hadde fått den samme opplevelsen på Kinarestauranten og betalt en brøkdel.

I andre etasje svettet vi i ubehag. Store vinduer, mye folk gjorde nok sitt til at andre etasje opplevdes som en badstue denne dagen. Men det er ikke gjestenes problem. Det er noe restauranten må ordne.

Maten smakte greit, men ikke ekstraordinært. Hverken hva gjelder den visuelle fremstilling eller smak.

Dette er en av Sandefjords bedre restauranter. Den har spesialisert seg på sjømat. Jeg reiser til Oslo neste gang jeg skal unne meg et stort måltidsøyeblikk. I sandefjord velger jeg nok heller Kismat, Tuk tuk Tai, Kokeriet, Ristorante Del Mare eller Pizzabakeren neste gang. Da får man det man betaler for. Hverken mer eller mindre.

Mulig at restauranten har glemt å "vedlikeholde" sine kvaliteter. Det kan fort bli en bane som kan koste dem dyrt.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Reidar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kai S, General Manager på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Reidar!

Tusen takk for tilbakemelding!

Flere av tingene du beskriver er allerede en del av rutinen som våtservietter og lignende, men det hjelper lite når du som gjest ikke får dette på bordet. Her må vi jobbe med detaljene.

Etter en gjennomgang av tilbakemeldinger for sommersesongen har vi gjort noen endringer og også ansatt ny restaurantsjef som vi tror vil gjøre en kjempe jobb for å få dette på plass. Vi har også utarbeidet mer detaljert opplæring slik at service skal oppleves bedre for fremtiden.

Vi skal være konkurransedyktig på pris og kvalitet og det er trist at du sitter med den opplevelsen du har. Vi kan ikke annet en å brette opp ermene slik at dette blir bra for fremtiden.

Takk for at du skriver til oss og så håper jeg vi sett deg igjen ved en sene anledning.







Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018

Kjempe god mat, hyggelige servitører, fantastisk utsikt, veldig god husets vin till rimelig pris, anbefales

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MalgorzataW107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kai S, General Manager på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018
Google-oversetting

Thanks Malgorzata!

Great feedback :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig kveld med familie, god mat, god drikke og hyggelig oppegående servitør.6 fornøyde gjester som gjerne kommer igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bjørn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kai S, General Manager på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Topp Bjørn!

Da blir vi glad :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga 11, Geir Skeie, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Brygga 11, Geir Skeie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din