Vi har gjort det til en tradisjon å feire bursdager her og har vært fornøyde de øvrige gangene vi har besøkt restauranten.
Dette var dessverre ikke tilfelle denne gangen. Uoppmerksomme kelnere hvor enkelte fremstod uengasjerte og usikre. Tidligere har servicen vært enestående med trygge, kunnskapsrike og grundige kelnere. To i følget valgte lutefisk, kvaliteten på denne varierte stort. Et stykke var helt nydelig hvorav det andre rett og slett var uspiselig. To i følget valgte dagens tre-retter. Forretten - en currysuppe var smakfull og god. Hovedretten var derimot en stor skuffelse. Fisken var i og for seg god, men den druknet i en tung, fet og smakløs masse av maiskorn(fra boks?) og polenta. Det var vanskelig å spise opp. En svært lite balansert rett. Desserten var helt ok, men passet ikke godt til de øvrige rettene. Synes det er oppriktig trist at besøket hos dere ble en skuffelse da dere har utmerket dere tidligere.