“Ikke som forventet”

Brygga 11, Geir Skeie
Vurdert som nr. 1 av 89 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vinner av Bocuse d.Or 2009, Geir Skeie, åpnet november 2010 den nye restauranten Brygga 11 i Sandefjord. Med beliggenhet i sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et måltid med god og enkel sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser. MENY RETT FRA HAVET Brygga 11 fokuserer på det enkle, óg de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren. I glasset kan du velge alt fra en enkel og god riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du syns det er spennende å utforske nye ølsorter? På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok. BORDBESTILLING Dersom du ønsker å bestille til mer en 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no. Ellers kan bestilling av opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.
Anmeldt 8. desember 2018

Måtte ventec 20 min på drikken. Smøret til brødet kom samtidig med lutefisken. Ertepureen var kald og maten fløt i baconfett. 2-manns bordene er så små at der ikke er plass til tilbehør. Når man betaler kr 90 for 0,4 l pils bør ølet nå målestreken, noe det ikke gjorde. Kelneren sa at glassene blir fylt av automat. Denne bør i så fall justeres.
Lutefisken var forøvrig god.

1  Takk, Birger L
kais594, General Manager på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei Birger L.

Vi jobber hele tiden for å levere det gjestene forventer av oss, men denne gangen ser det ut til at det ikke har blitt slik som vi ønsker. Jeg er glad for at du skriver til oss slik at vi kan ta med oss dette i tiden fremover.

Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 8 personer, fikk bord oppe.
Ok mottakelse.
Forrett sildefjøl: terningkast 5, passelig og god på smak.
Hovedrett: pinnekjøtt og lutefisk.
Veldig godt, og veldig store prosjoner. Terningkast 5.
Dessert: Riskrem med sorbet. (Stor prosjon)Terningkast 5.
Oppfølging: terningkast 3. Vi ble spurt flere ganger om hva vi ville ha og vi måtte flere ganger vente en god stund med tomme glass.
God plass i lokalet, så dette var litt dårleg.

Takk, 324clements

Hei 324clements.

Tusen takk for konkret tilbakemelding.

God drikke er viktig og det er ikke kjekt å sitte med tomme glass, så det skal vi ta med oss videre.

Håper vi ser deg igjen ved en senere anledning.

Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

B11 leverer som alltid. Deilig fordrink , godt utvalg av GT og tilbehør (ingefær, tørkede frukter , chili, agurk og pepper... her er det bare å velge!) . Kelneren timet det perfekt slik at maten ikke kom halvveis i drinken. Fantastisk fast, hvit og spenstig lutefisk med nydelig ertepuré og mild, delikat sennepssaus. Selvsagt rikelig med bacon. Gildes «lutesfiskakevitt» var smakfullt tilbehør. På Brygga 11 er de oppmerksomme, hyggelige og maten et alltid god. Perfekt sted for alle de som elsker havets delikatesser. Takk for oss, vi kommer igjen.

Takk, 963vibeke
kais594, Daglig leder på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Takk for strålende tilbakemelding.

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Det er mulig jeg hadde for høye forventninger til denne restauranten når den bærer navnet til Geir Skeie, men dette var en nedtur. Servicen var middelmådig og maten ikke særlig imponerende. Det eneste jeg kan si var bra var torsken til hovedrett som var perfekt varmebehandlet og passe salt, ellers var det helt ordinært..både mat og vin. Mulig restauranten er underbemannet nå i julebordsessongen, men man må kunne forvente en større tilstedeværelse hos personalet.

2  Takk, Lagopusrex

Hei Lagopusrex.

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Jeg er glad for at torsken var bra, men vi syns det er uheldig at du har fått en negativ opplevelse hos oss. Om du kan forklare litt konkret hva du tenker kunne vært annerledes så skal vi ta en gjennomgang her hos oss. Målsettingen er 100% fornøyde gjester og da blir vi veldig glad for tilbakemeldinger slik at vi kan justere oss på veien mot målet.

Ha en fin uke videre. hilsen oss på Brygga 11

Anmeldt 28. november 2018

Vi besøkte Brygga 11 etter en annonse på julemiddag og dessert til 400 kr. Den juletorsken var kjempe god og det var desserten også. Som var Riskrem med rødsaus, sorbe og kirsebær en litt annerledes riskrem, men kjempe god

Takk, MarianneC1093

Veldig flott å høre, da blir vi glad!

Reisende som så på Brygga 11, Geir Skeie, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Brygga 11, Geir Skeie? Del dine erfaringer!