Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste skalldyrfatet!”
Anmeldelse av Brygga 11, Geir Skeie

Brygga 11, Geir Skeie
Vurdert som nr. 2 av 58 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 4
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vinner av Bocuse d.Or 2009, Geir Skeie, åpnet november 2010 den nye restauranten Brygga 11 i Sandefjord. Med beliggenhet i sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et måltid med god og enkel sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser. MENY RETT FRA HAVET Brygga 11 fokuserer på det enkle, óg de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren. I glasset kan du velge alt fra en enkel og god riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du syns det er spennende å utforske nye ølsorter? På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok. BORDBESTILLING Dersom du ønsker å bestille til mer en 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no. Ellers kan bestilling av opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.
Anmeldt 25. juli 2020

Fantastisk smakfulle reker, sjøkreps og til slutt hvitvinsdampete blåskjell! Innertier! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, susannep312
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Tusen takk for besøket og super anmeldelse. Velkommen igjen til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (781)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8488 av 781 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Rask og hyggelig bevertning som var veldig serviceinnstilte, sånn det skal være. Bestilte oss moules frites, og fikk servert en anbefalt vin som passet godt sammen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andreasbA1595VN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Tusen takk for flott anmeldelse, velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Jeg visste vi valgte riktig restaurant igår da en av feriedagene ble tur til Sandefjord. Dette er jo en kjent fiskerestaurant, men uheldig som jeg har så har jeg skalldyrallergi. Og for 4 år siden fikk jeg Diagnose IBS (Irritabel tarmsyndrom) Derfor er det mye jeg ikke kan spise som feks så er jeg sensitiv på gluten, løk, og kan ikke spise eple og nøtter. Men hadde sett ut menyen deres 1 uke i forveien å så at mye av maten var perfekt for meg.
Jeg og min mor valgte samme retter fra lunsjmenyen. Vann med kullsyre til drikke. Hadde egentlig lyst på hovedmenyen men det er vel senere på dagen, siden vi hadde bord 14:30. Vi spiste fiskesuppe av en annen verden. Nydelig altså. De tok bort blåskjellene og gav meg glutenfritt brød.
Så ville vi ha Bryggas Fiskeburger, også den smakte nydelig. Her tok de vekk rødløk, og tzatziki, og gav meg glutenfritt brød. Det gjorde ingenting på smaken. Etter to så nydelige retter som også hadde gjort seg med et glass vin, så måtte jeg også avslutte med dessert. Det angret jeg ikke på. Jeg og mamma delte på 1 kule med Jordbærsorbe og 1 kule kokosis.
Meget fornøyd mor og datter som kommer tilbake med glede for å prøve hovedretter neste besøk. Gjerne 3 retter også da.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MajaBRN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Tusen takk for besøket og en flott anmeldelse. Velkomment tilbake!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Alltid veldig nydelig mat, på siste besøk fikk jeg er nydelig fiskesuppe! Fersk fisk og gode grønnsaker! Men neste gang må nok pokebowl testet ut.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Takk for fin anmeldelse. Vi ønsker att neste besøk skal gjøre deg 100% fornøyd, så gi gjerne beskjed hva vi kan gjøre bedre for å få 5 stjerner

Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi har vært her flere ganger gjennom årene. Denne gang var det nedtur. Servitører som ikke kjente menyen, underlig bordplassering til tross for fler ledige bord. Og maten var rett og slett dvask, sel om en av oss var strålende fornøyd med langen. Stakkaren som bestilte fiskeburger fikk mageknip og satt på WC natten gjennom.
Det er coronatid og ting er ikke lett, for noen. Men det må være lov å si at vi var skuffet. En oppstramming i ledelse hadde nok gjort seg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GerT628
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei og tusen takk for responsen, gi gjerne beskjed når dere er der neste gang så vi kan fikse tingene med en gang så slipper dere å ha en dårlig opplevelse. Ta gjerne kontakt på mail eller telefon om det er noe vi kan hjelpe med nå i etterkant for å bedre på opplevelsen av oss denne gangen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga 11, Geir Skeie, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Brygga 11, Geir Skeie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din