“Skeie leverer alltid”

Brygga 11, Geir Skeie
Vurdert som nr. 1 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vinner av Bocuse d.Or 2009, Geir Skeie, åpnet november 2010 den nye restauranten Brygga 11 i Sandefjord. Med beliggenhet i sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et måltid med god og enkel sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser. MENY RETT FRA HAVET Brygga 11 fokuserer på det enkle, óg de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren. I glasset kan du velge alt fra en enkel og god riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du syns det er spennende å utforske nye ølsorter? På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok. BORDBESTILLING Dersom du ønsker å bestille til mer en 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no. Ellers kan bestilling av opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.
Anmeldt 26. juli 2020

Vi spiste en nydelig ørretceviche til forrett og en fantastisk dagens fisk. Service var upåklagelig og glassene ble aldri tomme. Brygga 11 skuffer aldri! Anbefales på det varmeste!

1  Takk, ingerellingsen
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Tusen takk for veldig god anbefaling, velkommen tilbake!

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

I juli bestilte vi bord på denne restauranten en lørdagskveld. Jeg og husbonden hadde lyst til å avslutte vår Norgesferie med middag på en bedre restaurant. Vi tittet på menyen da vi skulle bestille bord, og valgte å forhåndsbestille det store skalldyrfatet.

Brygga 11 ligger som navnet tilsier helt ute på bryggekanten. Vi fikk bord ute, og selv om været ikke var helt topp, fungerte det fint så lenge vi hadde en varmelampe over oss. Stilen er maritim, holdt litt enkel med fine detaljer.

Skalldyrfatet bestod av østers, reker, hummer, sjøkreps og blåskjell. Blåskjellene ble servert med kraft og som en egen rett. Servert til fikk vi brød med to typer sauser. Spesielt østersen var fantastisk, med sitron og sjalottløksvinaigrette. Så smakfulle og ferske. Til dessert valgte jeg mørk sjokoladekrem med lakris. Denne var også nydelig.

Vi hadde en servitør som var på grensen til over-entusiastisk, men samtidig veldig hyggelig og fulgte med på bordet vårt hele kvelden. Dette ble topp score, og vi kommer garantert tilbake.

1  Takk, LineH79

Tusen takk for det detaljert og veldig fin anmeldelse. Velkommen tilbake!!

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Dagens fangst servert på beste måte. Gode smaker, pent anrettet. Men hvorfor er det som regel bare «billige» fiskeslag
på dagens? Gjør seg en gang i blant med det som i utgangspunktet er mer fristende fisk som kveite, sjøtunge, piggvar, breiflabb, steinbit...
Burde i det minste vært mer tilgjengelig på menyen?

1  Takk, dradyb

Hei og tusen takk for flott anmeldelse. I år er det veldig lite tilgang på fisk dessverre, så vi har ikke så mye valg når vi skal servere fisk til flere hundre mennesker. Pluss de fiskene du nevner er veldig dyre og ville gjort våre retter dyrere en det vi ønsker å tilby, vi ønsker å gi fisk til folket!
Men, gi oss gjerne beskjed før neste besøk hvilke fisk du ønsker så er det veldig stor mulighet for att vi kan fikse det.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 25. juli 2020

Fantastisk smakfulle reker, sjøkreps og til slutt hvitvinsdampete blåskjell! Innertier! Vi kommer tilbake!

Takk, susannep312
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Tusen takk for besøket og super anmeldelse. Velkommen igjen til oss!

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Rask og hyggelig bevertning som var veldig serviceinnstilte, sånn det skal være. Bestilte oss moules frites, og fikk servert en anbefalt vin som passet godt sammen.

Takk, andreasbA1595VN

Tusen takk for flott anmeldelse, velkommen tilbake!

Reisende som så på Brygga 11, Geir Skeie, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Brygga 11, Geir Skeie? Del dine erfaringer!