Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt mat, dårlig presentasjon av vinpakke”
Anmeldelse av Brygga 11, Geir Skeie

Brygga 11, Geir Skeie
Vurdert som nr. 2 av 59 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 4
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vinner av Bocuse d.Or 2009, Geir Skeie, åpnet november 2010 den nye restauranten Brygga 11 i Sandefjord. Med beliggenhet i sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et måltid med god og enkel sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser. MENY RETT FRA HAVET Brygga 11 fokuserer på det enkle, óg de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren. I glasset kan du velge alt fra en enkel og god riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du syns det er spennende å utforske nye ølsorter? På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok. BORDBESTILLING Dersom du ønsker å bestille til mer en 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no. Ellers kan bestilling av opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.
Anmeldt 1. august 2020

Utsøkt måltid i juli 2020, men vinpakken vi kjøpte burde ha blitt bedre presentert. Kelneren kunne ikke engang spesifisere hvilken vin vi fikk. Bør presenteres ved hver servering! Ellers god service. Vi kommer definitivt igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 343p_lg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei og takk for fin og god tilbakemelding. Vi skal gi servitørene litt mer info om vinene, 95% av tiden har vi vinkelner tilstede så om en har spørsmål om viner som serveres så skal servitøren kunne spør vinkelner om dette. Men vi presentere i utgangspunktet bare vinene ved navn, drue og årgang da vi ikke ønsker å forstyrre gjestene mye med informasjon mangen ikke ønsker.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (795)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8589 av 795 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020

Vi var fire personer som spiste dagens treretter med drikkepakke i går. Både mat, drikke og service var upåklagelig, og vinpakken var perfekt match med maten. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Vondogvanskelig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HanneF266, Marketing på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei.

Tusen takk for flott tilbakemelding. Ønsker deg en fortsatt fin sommer og velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig bra lunchopplevelse, klasse , anbefales på det varmeste. Veldig hyggelig personale. Storkoste oss.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 188590Inger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HanneF266, Marketing på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei :)
Tusen takk for det. Slikt blir vi veldig glad av å høre.

Velkommen tilbake til oss på Brygga 11 :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat, service og vinanbefalinger som alltid! Variert meny med noe for alle - anbefaler dagens!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, fannyl926
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HanneF266, Marketing på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Fanny. Tusen takk for super tilbakemelding og full pott.

Fortsatt god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Vi hadde en kveld her for et par uker siden. Vi hadde tre retters med vinmeny. Først og fremst så var maten veldig god. Laksetartar til forrett, lange til hovedrett og sjokoladekake til dessert. Alt smake veldig godt og gjør at vi garantert kommer tilbake. Men.... vår servitør hadde et klart forbedringspotensiale. Virket generelt litt tiltaksløs. Kunne med fordel hatt bedre presentasjon av rettene og glemte å servere vin som skulle kommet til dessert. Det har jeg aldri opplevd noen andre steder. Mat får derfor toppkarakter og gir derfor god samlet karakter. Servering av vår servitør gis en knapp treer.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EfkStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga 11, Geir Skeie, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Brygga 11, Geir Skeie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din