Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og god service!”
Anmeldelse av Brygga 11, Geir Skeie

Brygga 11, Geir Skeie
Vurdert som nr. 2 av 59 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 4
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vinner av Bocuse d.Or 2009, Geir Skeie, åpnet november 2010 den nye restauranten Brygga 11 i Sandefjord. Med beliggenhet i sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et måltid med god og enkel sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser. MENY RETT FRA HAVET Brygga 11 fokuserer på det enkle, óg de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren. I glasset kan du velge alt fra en enkel og god riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du syns det er spennende å utforske nye ølsorter? På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok. BORDBESTILLING Dersom du ønsker å bestille til mer en 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no. Ellers kan bestilling av opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med god vin til hvert måltid. Lite ventetid og veldig hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, andreasrise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HanneF266, Marketing på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk for super tilbakemelding.
Velkommen tilbake til Brygga11!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (800)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8690 av 800 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi nøt et fortreffelig fiskemåltid på denne restauranten torsdag den 05.8
Intet å utsette. I tillegg var personale service minded og hyggelige!!
Vi kommer gjerne igjen ved neste tur til Sandefjord

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 794erikm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HanneF266, Marketing på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Erik.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg en flott sensommer.
Velkommen tilbake til Brygga11!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat!
Vi spiste forrett, Uer og middag, blåskjell og lange i går kveld. Startet med et parr prosecco og fulgte opp med en nydelig sancerre til maten.
Alt i alt et veldig godt måltid.
Det som manglet var et bedre utvalg av fiskeretter. Videre kunne det gode brødet fått med seg litt smør.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Anders1Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Tusen takk for god og ærlig anmeldelse. Kjekt dere likte vin og mat vi har på menyen. Vi har prøvd å ha en god balanse i menyen på hva som er mulig å få til av god kvalitet og i tillegg ha stort utvalg innen for fisk og skalldyr. Takker for innspill på dette.
Vi har valgt å servere vår egenimporterte olivenolje til vårt brød, men serverer smør om en spør om dette også.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, vi hadde en flott opplevelse hos dere. Kunnskapsnivået hos servitøren vår på vin var veldig lav, men vi fikk hjelp av en hyggelig sommelier/kelner.
Kommer gjerne tilbake igjen.
Servicen var god men dere burde lære servitørene litt om vin.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Barotto80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Tusen takk for fin anmeldelse. Kjekt dere fikk god mat. Takk for konstruktiv kritikk på kunnskapsnivå på servitørene angående vin, vi skal se på dette. Men, det er alltid en vinkelner på jobb hos oss som tar seg av spørsmål rundt vin som de andre evt ikke kan, så veldig bra att dere fikk kontakt med han.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Utsøkt måltid i juli 2020, men vinpakken vi kjøpte burde ha blitt bedre presentert. Kelneren kunne ikke engang spesifisere hvilken vin vi fikk. Bør presenteres ved hver servering! Ellers god service. Vi kommer definitivt igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 343p_lg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GeirSkeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei og takk for fin og god tilbakemelding. Vi skal gi servitørene litt mer info om vinene, 95% av tiden har vi vinkelner tilstede så om en har spørsmål om viner som serveres så skal servitøren kunne spør vinkelner om dette. Men vi presentere i utgangspunktet bare vinene ved navn, drue og årgang da vi ikke ønsker å forstyrre gjestene mye med informasjon mangen ikke ønsker.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga 11, Geir Skeie, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Brygga 11, Geir Skeie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din