Anbefales på det sterkeste 😍😍 fantastisk service og fantastisk mat 😊.
Her kommer vi igjen helt sikkert 🤗🤗
Anbefales på det sterkeste 😍😍 fantastisk service og fantastisk mat 😊.
Her kommer vi igjen helt sikkert 🤗🤗
Hei Danielle.
Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding.
Håper du kommer snart igjen :)
Meget god service. Var her sammen med min ektemann og familie fra begge sider i forbindelse med vårt bryllup. Anbefales!
Hei :)
Gratulerer så mye med den store dagen som var. Så hyggelig å høre at dere koste dere hos oss og at alt stod til forventningene.
Velkommen tilbake til oss på Brygga 11.
En sur høstdag og kveld ble reddet av en nydelig forrett og hovedrett. Konfekt til dessert var akkurat passe ! Vi valgte fiskesuppe til forrett . Ikke for kremet med masse fisk og litt syrlig (appelsin). Gratinerte sjøkreps og torsk var innertier👍 Og hyggelig betjening må også nevnes 👏
Hei Harald.
Tusen takk for kjempefin anmeldelse. Ønsker deg en flott uke og håper vi sees snart igjen på Brygga :)
Da vi kom spurte vi om å få et koselig bord. Vi ble bedt om å vente i loungen. Vi spurte om vi kunne bestille 2 glass prosecco, servitøren sa "nei, bordet deres er klart om et par minutter". da vi fikk tildelt bord, var bordet plassert rett ved siden av trappen, men en stor lampe rett over, som gjorde bordet og stemningen mindre koselig. Da vi spurte om å få et annet bord, mente servitøren at det var helt fullt. Vi ga oss ikke, mens servitøren mente hun hadde gitt oss et bra bord. Etter litt "krangling" fikk vi tildelt et bord i annen etasje. Man skal da ikke måtte krangle seg til et annet bord om det er ledig andre steder i restauranten?
Flere enkelthendelser som gjorde at servicenivået kan rankes som svært dårlig denne kvelden. Veldig synd da maten smakte utrolig godt og vin anbefalingen var god til.
prøver nok et annet sted en annen gang pga dette.
Hei Marenhau!
Takk for tilbakemeldingen din, det setter vi stor pris på. Slik som du beskriver skal det så absolutt ikke være hos oss, og dette er dypt beklagelig att har skjedd.
Vil veldig gjerne få gjort opp for dette og vist hvordan vi egentlig er. Send oss en mail på post@brygga11.no så kan vi finne en løsning sammen.
Superb Moules frittes som alltid.
Den retten alene er verdt et besøk.
Som vanlig også super hyggelig og hjelpsom betjening. Man bør reservere bord.
Hei Anne Carine. Tusen takk for super tilbakemelding. Slikt blir vi glad av å høre.
Velkommen tilbake til oss.