“Hyggelig betjening og veldig god mat.”
Anmeldelse av Brygga 11, Geir Skeie

Brygga 11, Geir Skeie
Vurdert som nr. 1 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vinner av Bocuse d.Or 2009, Geir Skeie, åpnet november 2010 den nye restauranten Brygga 11 i Sandefjord. Med beliggenhet i sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et måltid med god og enkel sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser. MENY RETT FRA HAVET Brygga 11 fokuserer på det enkle, óg de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren. I glasset kan du velge alt fra en enkel og god riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du syns det er spennende å utforske nye ølsorter? På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok. BORDBESTILLING Dersom du ønsker å bestille til mer en 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no. Ellers kan bestilling av opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.
Anmeldt 12. juni 2023

Hyggelig og imøtekommende betjening. Gode drinker, lekre forretter og godt utvalg av hovedretter. Kan anbefale blåskjell.
Dessertene falt i smak hos samtlige.

Takk, 266oles
Hanne Fossum, Marketing på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2023

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Ønsker deg en fin sommer og velkommen tilbake til oss på Brygga :)

Anmeldt 12. juni 2023

Bedre fiskerestaurant finner du ikke! Ferske råvarer, gode priser, flotte omgivelser og hyggelig og effektiv betjening! Godt sammensatte vinpakker for vinelskeren! Er du i Sandefjord så ta turen-du kommer ikke til å angre!

1  Takk, Kristine O

Tusen takk, Kristine :)

Ønsker deg en flott sommer og håper vi sees på bryggekanten snart igjen :)

Anmeldt 11. juni 2023

Helt fantastisk mat! Spesielt fiskesuppen var perfekt!! Servicen var upåklagelig, men engelsken til noen av de ansatte gjorde at det oppsto en kjedelig misforståelse og bursdags"barnet" gikk glipp av hummer og østers. Maten og drinkene oppveide imidlertid dette og vi kommer gjerne igjen :)

Takk, Passenger825168

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Veldig synd å høre at det oppstod en misforståelse med skalldyrfatet, vi skal ta en gjennomgang på dette for å forsikre oss om at alle kan innholdet i de forskjellige rettene på menyen.
Vi er glad for at dere ønsker å komme tilbake.

Ønsker dere en flott sommer :)

Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Som alltid nydelig mat og topp service. Har aldri hatt en dårlig opplevelse på Brygga 11. Går gjerne hit når vi skal ha det lille ekstra.

Takk, Jorn1966

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det betyr mye for oss.
Ønsker dere en flott sommer og håper vi sees snart igjen.

Anmeldt 3. juni 2023

Tusen takk for en kjempehyggelig kveld med god mat og servering fredag 2 juni. Dette var ikke første gangen vi var der og vi gleder oss allerede til vi skal tilbake :-)
Hilsen dagens bursdagsdame Kari, Tore, Ellen, Arne og Vidar

Takk, Vidar N

Hei Vidar.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi pris på.
Sees snart igjen :)

Reisende som så på Brygga 11, Geir Skeie, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Brygga 11, Geir Skeie? Del dine erfaringer!