“For lang tid :/”

Vurdert som nr. 1 av 90 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vinner av Bocuse d.Or 2009, Geir Skeie, åpnet november 2010 den nye restauranten Brygga 11 i Sandefjord. Med beliggenhet i sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et måltid med god og enkel sjømat - eller et glass med god drikke. På Brygga 11 kan du smake havets skatter, i en uformell atmosfære og med hyggelige priser. MENY RETT FRA HAVET Brygga 11 fokuserer på det enkle, óg de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren. I glasset kan du velge alt fra en enkel og god riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du syns det er spennende å utforske nye ølsorter? På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok. BORDBESTILLING Dersom du ønsker å bestille til mer en 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no. Ellers kan bestilling av opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden www.brygga11.no.
Anmeldt 5. juli 2023

Besøker restauranten regelmessig og hadde nå med leverandører og kunder 2 dager etter hverandre, på en Tirsdag og Onsdag. Begge dagene var maten fantastisk (som den pleier)

Problemet 2 dager på rad var at det tok veldig lang tid og få servert maten
Dag 1 tok det 3.5t på å servere 4 retter.
Dag 2 var det forhåndsbestilt meny, hvor det tok over 1 time fra vi satt oss til forrett var servert. Begge dagene ble dette påpekt, men det virket som det ikke var godt nok bemannet eller organisert. Irriterende når man tar med store grupper ut for å få gode opplevelser.

Håper det var en en(to)gangstilfelle, da vi har vært veldig fornøyde ved tidligere anledninger.

Takk, Magnus O
Geir Skeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2023

Hei Magnuso255!

Veldig kjekt å høre at du besøker oss jevnlig og synes maten er fantastisk, det setter vi stor pris på.

Beklager derimot på det sterkeste at det har tatt så lang tid de siste gangene, slik skal det jo ikke være. Vi tar dette opp internt hos oss og jobber med å få opp farten. takk for at du gir beskjed!

Velkommen tilbake, til forhåpentligvis en raskere middag!

Anmeldt 5. juli 2023

Vi ble hyggelig mottatt, og fikk rask og profesjonell service. Menyen ble presentert på en fin måte. Vi er veldig fornøyd både med mat, drikke og service.

Takk, 879petterh
Hanne Fossum, Marketing på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2023

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det betyr mye for oss.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer og håper vi sees på brygga 11 snart igjen.

Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Sushibowl for 2. kom med nydelig brød servert av en meget trivelig kelner.
Så godt, lenge siden en lunch har truffet så godt. Vi bare smiler.
Planlegger allerede neste besøk.

Takk, RagneS4

Hei Ragne

Tusen takk for full pott og hyggelige ord. Det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fortsatt god sommer og håper dere tar turen snart igjen :)

Anmeldt 27. juni 2023

Gode fiskeretter, spesielt uer i curry-suppen.
Litt synd med isbiter i eple og fruktmost da smaken raskt blir vannet ut. Kanskje spørre om man ønsker isbiter på forhånd?
Det ble til tider vel hektisk for servitørene da restauranten fyltes opp og det opplevdes litt stressende. Det ble litt lite detaljer om rettene og de forskjellige drikkene.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Frode S
Geir Skeie, Owner på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2023

Hei FrodesMatMening!

Takk for ærlig og god anmeldelse, setter pris på det. Synd vi ikke klarte å leve opp til dine forventninger denne gangen og vi tar med oss dette videre i forbedringen av Brygga 11. Når det er sagt så er vi en casual restaurant der vi ikke går veldig langt inn i forklaringer osv på drikker og mat uten gjestene ber om det da vi opplever at folk ønsker å nyte selskapet og mat/drikke selv.

Velkommen tilbake

Anmeldt 16. juni 2023

Fantastisk god mat, meget god service, og lokaler som funker en varm sommerdag. Feiringen av en ny Master i familien ble en god opplevelse for hele familien!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, bente l
Hanne Fossum, Marketing på Brygga 11, Geir Skeie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2023

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. De betyr mye for oss.

Ønsker dere en flott sommer og håper vi sees på bryggekanten snart igjen :)

Reisende som så på Brygga 11, Geir Skeie, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Brygga 11, Geir Skeie? Del dine erfaringer!