Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 823
Hotels.com
kr 1 823
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Expedia.com
kr 1 823
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Traveler41
1,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 495
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 495
  • Agoda.com
    kr 1 312
  • Hotels.com
    kr 1 495
0.3 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 950
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    kr 1 950
  • Agoda.com
    kr 1 727
  • Expedia.com
    kr 1 950
0.6 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Living room
Booking.com
kr 1 194
kr 1 099
  • Expedia.com
    kr 1 194
  • Hotels.com
    kr 1 194
  • Agoda.com
    kr 1 099
2.4 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 1 634
  • Hotels.com
    kr 1 815
  • Agoda.com
    kr 1 458
  • Expedia.com
    kr 1 815
5.1 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
    1.6 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
    Expedia.com
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Agoda.com
    1.6 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
    "Gratis sykler" & bordtennis.
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    6.4 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bedroom
    Booking.com
      4.2 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
      Booking.com
      kr 1 960
      kr 1 823
      • Hotels.com
        kr 1 823
      • Expedia.com
        kr 1 823
      • Priceline
        kr 1 960
      0.0 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      Booking.com
      kr 2 545
      Fullt refunderbart
      Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
      • Hotels.com
        kr 2 245
      • Expedia.com
        kr 2 245
      • Priceline
        kr 2 545
      11.2 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Se flere hoteller i Sandefjord
      Anmeldelser (626)
      Filtrer anmeldelser
      626 resultater
      Vurdering fra reisende
      298
      215
      62
      38
      13
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      298
      215
      62
      38
      13
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      3742 av 626 anmeldelser
      Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

      Vi hadde ett helt ok opphold i Juli. Hotelloppholder var selvsagt preget av at det er Corona regler som gjelder.
      Men merkelig at skittene tallerkner og oppvask samt søppel stod i gangen i 4 etg.under hele vårt opphold.Uten at noen av personalet fjernet dette. Selvsagt skal jo ikke gjester sette slikt fra seg i oppgangen, men personalet burde jo fjerne dette i löpet av ett døgn.
      Merkelig at vi ikke kunne bestille drikke i baren, men vi kunne ta i drink kort som andre også tok i? Det gav ingen mening.
      Laaaaang kø ved middagsbuffeten og frokosten var enda verre.
      Der burde det vært mer personal som hjalp til med servering. Er jo stooor smitte kilde med at folk står så tett i kø....Så absolutt forbedrings potensiale.
      Burde vært satt ut Antibac i flere etg uten for f.eks heisen eller i det minste i hver etg.
      Personalet i bar/Resepsjonen burde vite hva drinker/ type øl som serveres. Hun vi ble betjent av var akkurat fylt 18 og hadde ingen erfaring med hva som stod på drikke kartet. Det burde de ansatte vite.
      Ellers er hotellet veldig sjarmerende og har flott beliggenhet midt i Sandefjord sentrum.
      Vi kommer gjerne igjen ved ett senere tidspunkt.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med venner
      2  Takk, Guccilpa
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

      Flotte rom og veldig hyggelig betjening.
      Sentrums hotel med kort avstand til byens severdigheter og uteliv.
      Kort avstand til togstasjonen.
      Parkering i kjelleren på hotellet.
      Vi kommer gjerne tilbake hit.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, pers870
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 11. juli 2020

      Vi dro tilbake i sommer,,har også vært der om vinteren.Vi er meget fornøyde med hotellet,,så bra service,,blide mennesker,og god mat. vi kommer tilbake det er sikkert.og jeg kan anbefale dette hotellet.så gode senger også ! elegant rom

      Romtips: vi bodde i 2 etg,,stille og rolig
      Dato for oppholdet: juli 2020
        • Sovekvalitet
        • Renslighet
        • Service
      Takk, hildura
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

      Bodde på et standard dobbeltrom og må si at det var overraskende fint! Har bodd der 2 ganger og begge gangene har det vært veldig hyggelig betjening. 2 forskjellig damer har sjekket meg inn og de har vist bra service. Frokosten er god men lit kjedelig. Har ikke fått testet de andre måltidene. Har dog vært på julebord der og må si at juletallerkenen de har er den beste jeg har fått servert ute noen gang!
      Lukter litt kloakk på badet, men det er et gammelt bygg så det er nok ikke så rart.
      Anbefales!

      Dato for oppholdet: februar 2020
      Reisetype: Reiste på forretningsreise
      Takk, NinaA926
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Kari-Ann N, General Manager på Clarion Collection Hotel Atlantic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020

      Tusen takk for hyggelig besøk og flott omtale!

      Vi er glade for at du trives så godt her hos oss, både som julebordsgjest og andre sammenhenger.

      Selv om bygget er gammelt, skal det ikke lukte vondt på badet. Sannsynligvis har rommet stått ubrukt noen dager, da kan det komme litt lukt fra sluket.

      Vi gleder oss til å se deg igjen!


      Beste hilsen fra
      Kari-Ann & mitt team

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

      Et meget bra hotell med hyggelig betjening og flotte rom. Hotellet ligger i sentrum og frokost og kveldsmat er inkludert i romprisen. Jeg gir ikke hotellet full score da frokosten ikke var helt topp. Det var lite utvalg av brød og eggerøre og bacon var ikke tilfredsstillende lagd. Flytende eggerøre og bacon som ikke smakte godt og var stekt i store klumper. Ved forrige besøk var dette bedre så jeg håper at kokken hadde en dårlig dag.

      Dato for oppholdet: februar 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, lillelucky
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anne M, Guest Relations Manager på Clarion Collection Hotel Atlantic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2020

      Kjære gjest,
      Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Leit å høre at frokosten ikke var tilfredstillende, men godt å høre at det ikke var slik ved ditt forrige besøk. Kjøkkenansvarlig er informert.
      Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!
      Med vennlig hilsen Team Atlantic

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Vis flere anmeldelser