Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 168
Hotels.comUSD 156
PricelineUSD 168
TravelocityUSD 156
Orbitz.comUSD 156
Trip.comUSD 173
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (591)
Filtrer anmeldelser
591 resultater
Vurdering fra reisende
278
209
60
35
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
278
209
60
35
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 591 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Ifm familieferie. Har alltid hatt gode opplelvelse med Clarion Collection, spes ifm kveldsmat. Dette skuffet denne gangen. De hadde ingen glutenfrie eller melkefrie alternativer, dette har det alltid vært tidligere uten at man måtte informere før innsjekking. Vi ga dessverre ikke beskjed om dette og måtte gå et annet sted å spise. Mulig vi ikke leste alt med liten skrift, men de burde kunne klart og komme opp med et enkelt alternativ da vi reise med et barn på 4 år med allergi. Frokosten var heller ingen høydare, lite utvalg. Dårlig på mat, gjennomsnitt for hotell generelt. Kunne godt pusset opp litt snart.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, dortef766
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi bor vanligvis på Kong Carl når vi bor på Hotel i Sandefjord. Denne gangen var dette fullt og Atlantic ble derfor valgt.

Rommet er nok pusset opp en gang tidlig på 80 tallet og fremstår som meget stusselig.

At prisen i tillegg er høyere enn på Kong Carl er jo nesten komisk.

Vi får satse på at frokosten er bra, for rommet holder lav bed and breakfast standard.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, traveler-1978-2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ett helt ok opphold i Juli. Hotelloppholder var selvsagt preget av at det er Corona regler som gjelder.
Men merkelig at skittene tallerkner og oppvask samt søppel stod i gangen i 4 etg.under hele vårt opphold.Uten at noen av personalet fjernet dette. Selvsagt skal jo ikke gjester sette slikt fra seg i oppgangen, men personalet burde jo fjerne dette i löpet av ett døgn.
Merkelig at vi ikke kunne bestille drikke i baren, men vi kunne ta i drink kort som andre også tok i? Det gav ingen mening.
Laaaaang kø ved middagsbuffeten og frokosten var enda verre.
Der burde det vært mer personal som hjalp til med servering. Er jo stooor smitte kilde med at folk står så tett i kø....Så absolutt forbedrings potensiale.
Burde vært satt ut Antibac i flere etg uten for f.eks heisen eller i det minste i hver etg.
Personalet i bar/Resepsjonen burde vite hva drinker/ type øl som serveres. Hun vi ble betjent av var akkurat fylt 18 og hadde ingen erfaring med hva som stod på drikke kartet. Det burde de ansatte vite.
Ellers er hotellet veldig sjarmerende og har flott beliggenhet midt i Sandefjord sentrum.
Vi kommer gjerne igjen ved ett senere tidspunkt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Guccilpa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Flotte rom og veldig hyggelig betjening.
Sentrums hotel med kort avstand til byens severdigheter og uteliv.
Kort avstand til togstasjonen.
Parkering i kjelleren på hotellet.
Vi kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, pers870
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Vi dro tilbake i sommer,,har også vært der om vinteren.Vi er meget fornøyde med hotellet,,så bra service,,blide mennesker,og god mat. vi kommer tilbake det er sikkert.og jeg kan anbefale dette hotellet.så gode senger også ! elegant rom

Romtips: vi bodde i 2 etg,,stille og rolig
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, hildura
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser