Oddie99
Stavanger, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2020via mobile enheter
"Gratis sykler" & bordtennis.
6.4 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
        4.2 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
        0.0 km fra Clarion Collection Hotel Atlantic
        Se flere hoteller i Sandefjord
        Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bra resepsjon med gratis kaffe og te. Ikke alltid melk tilgjengelig

Ingen mat på ettermiddagen, dårlig utvalg på frokost. Elendig kveldsmat: ingenting tilbehør utover ferdigsalat og Thousand Island-dressing.

Takk, sivertlie
        Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Ifm familieferie. Har alltid hatt gode opplelvelse med Clarion Collection, spes ifm kveldsmat. Dette skuffet denne gangen. De hadde ingen glutenfrie eller melkefrie alternativer, dette har det alltid vært tidligere uten at man måtte informere før innsjekking. Vi ga dessverre ikke beskjed om dette og måtte gå et annet sted å spise. Mulig vi ikke leste alt med liten skrift, men de burde kunne klart og komme opp med et enkelt alternativ da vi reise med et barn på 4 år med allergi. Frokosten var heller ingen høydare, lite utvalg. Dårlig på mat, gjennomsnitt for hotell generelt. Kunne godt pusset opp litt snart.

1  Takk, dortef766
        Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi bor vanligvis på Kong Carl når vi bor på Hotel i Sandefjord. Denne gangen var dette fullt og Atlantic ble derfor valgt.

Rommet er nok pusset opp en gang tidlig på 80 tallet og fremstår som meget stusselig.

At prisen i tillegg er høyere enn på Kong Carl er jo nesten komisk.

Vi får satse på at frokosten er bra, for rommet holder lav bed and breakfast standard.

1  Takk, traveler-1978-2019
        Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ett helt ok opphold i Juli. Hotelloppholder var selvsagt preget av at det er Corona regler som gjelder.
        Men merkelig at skittene tallerkner og oppvask samt søppel stod i gangen i 4 etg.under hele vårt opphold.Uten at noen av personalet fjernet dette. Selvsagt skal jo ikke gjester sette slikt fra seg i oppgangen, men personalet burde jo fjerne dette i löpet av ett døgn.
        Merkelig at vi ikke kunne bestille drikke i baren, men vi kunne ta i drink kort som andre også tok i? Det gav ingen mening.
        Laaaaang kø ved middagsbuffeten og frokosten var enda verre.
        Der burde det vært mer personal som hjalp til med servering. Er jo stooor smitte kilde med at folk står så tett i kø....Så absolutt forbedrings potensiale.
        Burde vært satt ut Antibac i flere etg uten for f.eks heisen eller i det minste i hver etg.
        Personalet i bar/Resepsjonen burde vite hva drinker/ type øl som serveres. Hun vi ble betjent av var akkurat fylt 18 og hadde ingen erfaring med hva som stod på drikke kartet. Det burde de ansatte vite.
        Ellers er hotellet veldig sjarmerende og har flott beliggenhet midt i Sandefjord sentrum.
        Vi kommer gjerne igjen ved ett senere tidspunkt.

2  Takk, Guccilpa
        Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Flotte rom og veldig hyggelig betjening.
        Sentrums hotel med kort avstand til byens severdigheter og uteliv.
        Kort avstand til togstasjonen.
        Parkering i kjelleren på hotellet.
        Vi kommer gjerne tilbake hit.

Takk, pers870