På vår Norgesferie booket vi siste natt i Sandefjord, og valgte da Clarion Collection Hotel Atlantic. Hotellet ligger i sentrum, ca. 10 minutters gåtur fra Brygga. Hotellet er i klassisk stil, og møblene i resepsjonsområdet er innbydende og fine. På vei opp til rommet vårt så vi også at det var en fin terrasse med møbler ute, for de som ville sitte litt i sola. Rommet var stort og interiøret pent.
Det som trekker ned på dette oppholdet er frokosten. Dette med korona og retningslinjer har nok gjort dette litt vanskelig for hotellet, da frokostområdet er delt inn i flere små rom, og det er ganske smalt mange steder. Men allikevel føler jeg at organiseringa var veldig dårlig. Det startet med kø inn til frokosten, og man kom etter hvert frem til et bord hvor all maten var samlet, og man måtte gi beskjed om hva man ønsket. Problemet var at det var umulig å se hva som befant seg bak de som serverte. I tillegg var asjettene veldig små, så det ble en salig røre av alt mulig rart. Man hadde jo ikke akkurat lyst til å stå i den køen flere ganger. Jeg observerte senere at det hang oppe noen skriv hvor det sto hva som ble servert ved frokosten, men hva om det kunne vært lagt synlig inn på rommene også. Ellers var det vi fikk servert helt ok. Men generelt mye kaos, og vanskelig å finne rene bord og sitteplasser.