Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 195
Booking.comUSD 210
FindHotelUSD 196
eDreamsUSD 210
TravelocityUSD 195
Trip.comUSD 211
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (598)
Filtrer anmeldelser
598 resultater
Vurdering fra reisende
280
211
61
35
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
280
211
61
35
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 598 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Intimt og koselig hotell sentralt i Sandefjord.
Orginal og interesang utsmykking fra hvalfangertiden. Var et lite museum.
Vennlig og hyggelig ansatte. Litt små rom, men ellers ok.
Det var ikke noe overdådig frokostbord, men mer en nok for å spise seg mett.
Hotellet får en stor + for trivelig atmosfære og hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hurragutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

I forhold til kva erfaringar me har med andre Clarion collection hotell så vart dette oppholdet skuffende. Hotellet har ein tiltalende fasade og resepsjon, og romma heilt ok med gode senger, reinhold var også bra. Det som skuffet mest var utvalet på frokostbordet, har overnattet på mange choice hotell og dette er den klart dårlegaste frokosten me har fått, og gjør det ikkje bedre at frokostsalen er liten og dermed mykje kø for så og oppdage det dårlege utvalet av pålegg, frukt etc.
Utvalet på kveldsmåltida (budde der 2 dager)var også mindre bra, og første gang me ikkje har benytta oss av det tilbudet. Parkering var også utfordrende sidan hotellet var fullt og dermed skulle ein ha flaks for å få plass i garasjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sunnhordlending
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet her altså. Vi trivdes fra vi kom inn døra! Koselig lobby, flott rom, men det aller beste var folka som jobba her! Serviceinnstilte, trivelige og med godt humør. Og da mener jeg alle jeg møtte, renholdere, servitører og resepsjonistene. Sånt er til å bli glad av! Vi fikk gode anbefalinger på steder å besøke, så glad for at de tok seg tid til dette. Ble stadig imponert over hvordan gjester ble tatt i mot, og det føltes som om alt ordna seg her, ikke noe var problem, bare utfordringer som skulle løses ♡

Jeg som må ha glutenfri mat følte meg trygg, og også kveldsmaten var glutenfri utenom ene kvelden, men da fikk jeg oppvarma gryte fra dagen før, og den var nydelig!

Det er småting som kunne trukket ned inntrykket, som litt dårlig merking av mat ved frokost blant annet. Men jeg fikk infoen jeg trengte, og atmosfæren gjør at dette hotellet ikke kan få annet enn toppscore!

Vi skulle være her ei natt eller to i utgangspunktet. Det endte med at vi ble i fem! Vi takker for et fantastisk opphold!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AnitaHammervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Ligger sentralt i Sandefjord.Ikke ledig parkering i garasjen,men flere muligheter rundt hotellet.Rom var ok stort,men rengjøring ikke bra.Noen gamle druer bak en stol og en tomt pillebrett ved siden av kjøleskapet burde de ha klart å se når de rengjorde.Ellers var bad og senger bra.Pluss for servering av kveldsmat(gode kjøttkaker med tilbehør).Frokost var bra med nok alternativer.Alt i alt ett helt ok hotell sentralt i Sandefjord.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Aramne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Pent, eldre hotell i sentrum.
Grei mottagelse og fint med parkering i kjeller.

Ventilasjonsanlegget er nærmest uten effekt så varmt og dårlig inneklima. Innholdet på frokost langt etter dagens standard.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 340stiga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser