Må starte med å si at det er en sterk treer, og det er kun små detaljer som gjør at det ikke blir en firer i min rangering.
Hotellet ligger flott til i Sandefjord, og har en enkelt tilgjengelig parkeringskjeller som er OK priset. Prisene vi betalte for vårt fire netters opphold oppfattet vi som gode.
Korona setter selvfølgelig sitt preg på hotellopphold om dagen. I det store og det hele håndterte hotellet smittevernsrestriksjoner på en god måte. Litt paradoksalt er det at smittevern brukes som begrunnelse for ikke å rengjøre rommene som ofte, det burde vel være en ekstra grunn til å rengjøre skikkelig.
Frokosten er god, og pluss for godt brød. Kveldsmaten er enkel, men smaker godt, og fungerer som middag om du ikke har andre preferanser. Vi valgte hotellets kveldsmat, som er inkludert i prisen, to av fire kvelder.
Vi fikk et rom i femte etasje, trolig i en gang som ble brukt til koronakarantene. I hvert fall så det slik ut på lapper som var hengt opp. Det gjorde ikke oss stort, men vi ble kanskje litt overrasket over at det ikke ble nevnt ved innsjekking.
En utfordring med rommet var at det var veldig varmt. Selv med vinduene åpne i en ikke altfor varm maihelg, var det ubehagelig varmt nattestid.
Badet var OK, men dusjforheng skaper ikke stor entusiasme hos oss.
Det var også skuffende at rommet ikke ble rengjort en eneste gang i løpet av fire netter. I følge informasjonen vi fikk, skulle det skje hver tredje dag, men ingen var innom vårt rom verken for å kaste søppel, re opp senger eller vaske