Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 171
Hotels.comUSD 159
TravelocityUSD 159
PricelineUSD 171
FindHotelUSD 159
ZenHotels.comUSD 184
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (606)
Filtrer anmeldelser
606 resultater
Vurdering fra reisende
286
212
61
36
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
286
212
61
36
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 606 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2021

Superiorrommet vi fikk var godt romslig til tre personer. Ikke helt moderne, men rent og greit.
Frokosten var midt på treet, ikke noe ekstra og jeg savnet grovt brød og knekkebrød.
Spisesalen bar preg av at det var en hvalfangstby, med mange detaljer fra den tiden og det var flere rom/bysser man satt å spiste i. Det luktet av tauverk, noe som forsterket opplevelsen.
Vi parkerte ved kirken, men der var det bare lov å stå i tre timer på dagtid. Nede ved sentrum/havnen er det en stor uteparkering hvor det ikke er (tror jeg) begrenset parkeringstid. Det tar ikke lang tid å gå derfra til hotellet.
Hyggelig, sentralt og fint hotel og jeg kommer gjerne igjen.


Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, 92tonet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Nydelig hotell, fantastisk service i resepsjonen med mange gode tips om plasser å spise å ellers om byen..
Men forbedrings potensial :
var ikke signal på TVen vår så fikk bytta rom dagen etter,der var det ikke lys i lampene ved sengen meeeen TVen funka
Frokosten er gjennomsnittlig helt innafor men frokost vertene burde vært oppjustert noen hakk... Vimsete,ikke kontroll ,treg med å fylle på,spurte man etter mer melk eller juice så var det kommer så fort vi kan litt anspent,burde delt opp bord sånn at man kunne sitte 2 og 2 og ikke ta opp ett 4'er bord om vi bare er 2 stk...
Lang kø for å få spist noen tok med mat opp på rommet,
Ser at hotellet bærer preg av veldig slitte/skitne vegg til vegg tepper både i 2 og 3 etg... Å slitte rom som godt kunne vært malt opp.. men renholdet var helt upåklagelig.. at man bruker såpe / shampoo fra rituals forteller jo om noen som ønsker å oppgradere men at ting kanskje må tas i etapper..

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, yvonnepR2270QC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Varmt rom uten klimaanlegg og få fasiliteter ellers (kun håndsåpe i dusjen gir feks et unødvendig kjipt inntrykk) . Slitne korridorer og litt vanskelig å finne fram i et bygg som nok er påbygd i etapper. Kveldsmaten bar preg av å være litt tilfeldig sammenrasket. Gjennomsnittlig frokost. Hyggelig og serviceorientert betjening trekker opp, sammen med pen fasade og sentral beliggenhet i rolig strøk.

Romtips: Ta med sjampo, og be om et rom som der ikke sola står rett på.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Curious36899633304
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2021 via mobile enheter

Veldig bra beliggenhet. God frokost. Bodde i andre etasje, lite støy men veldig varmt på rommet til tross for åpent vindu. Behagelig seng og grei størrelse på rommet. Lettvint med parkeringskjeller under hotellet, og ok pris på parkering.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, eliserrr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Koselig hotell sentralt i Sandefjord
Rent og pent og hyggelig rom i 5. etg med vinduer ut i stille bakgård.
Deilig frokost og hyggelig betjening

Eneste som mangler er en ordentlig kaffemaskin så man kan få seg en espresso eller cappuccino om morgenen☕️

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 358annkatrinp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser