Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 163
Vis tilbud
Booking.com
USD 164
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 163
Vis tilbud
Hotels.com
Orbitz.com
ScandicHotels.comUSD 162
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 124)
Filtrer anmeldelser
1 125 resultater
Vurdering fra reisende
427
382
182
101
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
427
382
182
101
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
234239 av 1 125 anmeldelser
Anmeldt 17. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Flott julebord med en mengde delikate kalde retter. Jeg rakk ikke innom varmrettene før et lekkert dessertbord fristet.
Rødvinen av type Barbera de Asti smakte nydelig til maten.
Ville foretrukket å spise nede i restauranten, men det var så fullt at vi hadde fått bord i bankettsalen.
Litt vanskelig med lyd, på så mange og store bord.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ReidarB30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Vi er 4 tidligere kolleger som i mange år har møttes til et hyggelig lutefisklag i A la carte restauranten på Hotel Scandic Park Hotel. Iår var det skuffende kvalitet på lutefisken som var tørr og dårlig bearbeidet. Ertestuingen føltes som betong og potetene smakte som om det var varmet opp på nytt. Ikke særlig imponert denne gangen dessverre. Neste år prøver vi Hotel Kong Carl som har vært vinneren på lutefisk i Sandefjord i 2018.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Aabollia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Hei

Takk for tilbakemeldingen. Beklager så mye at Lutefisken ikke var som forventet denne gangen. Vi får generellt sett veldig mye god tilbakemelding på maten vår, så dette var veldig uheldig.
Håper dere også sa fra til hovmester/servitør ved bordet slik at dere fikk en kompensasjon.
Setter pris på tilbakemeldingen og deler den med mine kollegaer. Vi gjør vårt beste for å alltid levere topp kvalitet på maten som går ut fra vårt kjøkken, veldig lei for at vi ikke fikk til det denne gangen.

Håper dere uansett tar sjansen på å komme tilbake til oss ved en senere anledning.

Riktig god helg

Mvh Team Sandefjord

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 26. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser