Scandic Sandefjord er et flott hotell sentral i Sandefjord med vakker utsikt mot havna. Hyggelig service i både resepsjonen, restaurant og bar. Fint superiorrom, dog kunne vi ønsket oss 2 godstoler på rommet. Hotellet serverer etter min mening landets nest beste Hotell frokost, kun slått av Scandic Nidelven i Trondheim. Scandic Sandefjord kan tilby vakker restaurant med hyggelig betjening. Egen omelettkokk. Buffén har rikt utvalg av varme og kalde retter og alt er fresch og innbydende. Godt utvalg av varme og kalde drikker. Likevel har jeg ett par tips til å løfte Buffén ennå ett hakk. 1. Tilby vanlig bacon til de som ikke spiser stekt egg eller de som ikke tørr å ta disse skivene fra de stekte eggene. Varmt vann fra kolbe som er lekker bør være varmere og de kjedelige krusene bør byttes ut med koselige kaffekopper og tekopper som passer den ærverdige restauranten bedre. Ellers anbefales hotellet og frokosten på det varmeste. Og bor du i nærheten, vet du at du kan kjøpe kun frokost? Luksus i hverdagen 😀Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant