Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
ScandicHotels.com
USD 148
Vis tilbud
Destinia.com
USD 144
Vis tilbud
Expedia.comUSD 148
Hotels.comUSD 148
PricelineUSD 147
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 156)
Filtrer anmeldelser
1 156 resultater
Vurdering fra reisende
449
386
185
103
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
449
386
185
103
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
242247 av 1 156 anmeldelser
Anmeldt 29. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Veldig flinke på tilrettelegging og oppfølging av konferansen.

God mat. Veldig god merking av allergener til frokost og lunsj. Jeg med cøliaki følte meg trygg på merkingen.

Julebord var flott. God mat og god service. Vi hadde diskotek i kjelleren, noe som ble godt mottatt.

Bra rom med god seng og passe pute.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, kjespa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Scandic Sandefjord er et flott hotell sentral i Sandefjord med vakker utsikt mot havna. Hyggelig service i både resepsjonen, restaurant og bar. Fint superiorrom, dog kunne vi ønsket oss 2 godstoler på rommet. Hotellet serverer etter min mening landets nest beste Hotell frokost, kun slått av Scandic Nidelven i Trondheim. Scandic Sandefjord kan tilby vakker restaurant med hyggelig betjening. Egen omelettkokk. Buffén har rikt utvalg av varme og kalde retter og alt er fresch og innbydende. Godt utvalg av varme og kalde drikker. Likevel har jeg ett par tips til å løfte Buffén ennå ett hakk. 1. Tilby vanlig bacon til de som ikke spiser stekt egg eller de som ikke tørr å ta disse skivene fra de stekte eggene. Varmt vann fra kolbe som er lekker bør være varmere og de kjedelige krusene bør byttes ut med koselige kaffekopper og tekopper som passer den ærverdige restauranten bedre. Ellers anbefales hotellet og frokosten på det varmeste. Og bor du i nærheten, vet du at du kan kjøpe kun frokost? Luksus i hverdagen

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. desember 2018

Jeg har bodd her noen ganger. De har en nybyggd fløyel som har nydelige rom, spør om å få sove i noen av disse. En stor swimming pool og en steam sauna har dem også.
Hotellfrokosten er blant de beste i Norge, ingen spøk. De har vunnet Twinings prisen for beste frokost i vestfold, og trolig mer. Mesterkokken heter Rui og han står og steker omeletten til deg hver morgen, eksakt som du vil ha den.

Romtips: Spør om et rom i den nye fløyelen.
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Thomasraden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser