Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
anette
1,0 av 5 boblerAnmeldt 13. juni 2019via mobile enheter
Reisetype: Reiste alene
Thomas Ø, General ManagerScandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. juni 2019
Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen. Dette var trist å høre, baklager så mye den opplevelsen du har hatt hos oss.
Akkurat det med dårlig isolasjon mellom rommene er en av de tingene som blir utbedret under den pågående oppussingen. Vi tar en etg av gangen og dette fører med seg noe støy på dagtid. Var du i kontakt med resepsjonen angående bytte av rom? Vi har tre fløyer med rom, så de fleste av rommene våre blir ikke påvirket av oppussingen. Veldig leit at vi ikke fikk fanget opp dette slik at du kunne fått et fredeligere opphold hos oss.
Håper du ønsker å komme tilbake ved en senere anledning, så vi får sjans til å gi deg en bedre hotellopplevelse.

Riktig god sommer

kr 972
kr 799
    kr 972
2.2 km fra Scandic Park Sandefjord
Det er mange, vakre rosebusker som skjermer for innsyn til leilighetene
kr 2 184
    kr 2 510
14.0 km fra Scandic Park Sandefjord
Se flere hoteller i Sandefjord
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Torskeloins i bacalao og indrefilet m sopp og bernaise . Godt, men til den prisen forlanger jeg perfekt 😉ba om medium pluss for jeg kan ikke fordra masse blod på tallerkenen, men dette var well done. Ellers var alt bra😊

Takk, maritnarstad
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Scandic Park hotell ligger flott til ved strandpromenaden, og gå avstand til sentrum. Flott å se når ferjene kommer til kai. Hyggelig betjening og god frokost. Rommet var standard rom, og litt trangt men ok. Senga hadde god madrass. Vi parkerte litt ned i gata ( ved sjøen) Var også parkering for bobiler der. Ca. 100 meter fra hotellet. Det kostet ca. 35 kr. pr. døgn. Istedenfor å betale flere hundre kroner for å parkere ved hotellet. Dette spurte vi om ved innsjekk og derfor flyttet vi bilen til parkering ved skateboard rampen ved sjøen. Flotte dager i Sandefjord og vi anbefaler absolutt Scandic Park hotell.

Dato for oppholdet: mai 2019
2  Takk, Oddny135
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

Vi sjekket inn litt tidlig og fikk tilbud om å betale 150,- ekstra for superior rom da våres standard rom ikke var klart enda. Standaren på rommet var ok, litt gammelt og slitt, men helt greit. Utsikten til havna var veldig bra. Jeg syns servicen var god og de som jobbet der var hyggelige.
Veldig kaldt vann i badebassenget.
Maten i restauranten var ok. Jeg bestilte vegetar tallerken som var bakte rotgrønnsaker, jeg ble ikke kjempemett, men smakte greit. Frokostbuffeten var derimot superbra!

Takk, ellivink
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2019

Hei

Tusen takk for fyldig og konstruktiv tilbakemelding. Hyggelig å høre at dere har hatt det fint hos oss. Vi er i gang med oppussing av de fleste rommene på hotellet og det er vi veldig glade for. Håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning, og få sjans til å gi dere en enda bedre hotellopplevelse.

Ha en strålende sommer

Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Dere har parkering på hotellet som jeg måtte ha betalt 450 kroner for å stå 2 netter. Jeg går opp i resepsjon og spør om det stemmer at det skal vær så dyrt. Hun sier at det stemmer men at det er parkering rett ved hotellet som koster 60 kroner for 2 netter. Jeg kjenner det gjør det enda mer proviserende. Begge parkeringsplassene er rett ved hotellet. Kommunen tar 30 kronet mens dere belaster deres gjester med 225. Føles faktisk som at jeg blir lurt.

Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, henriks961

Hei

Takk for tilbakemeldingen. Leit å høre at du føler deg lurt angående parkering hos oss. Vi ønsker å gi våre gjester informasjon om de ulike mulighetene som finnes, og opplever at det stort sett at det blir satt pris på. Beklager så mye at oppholdet hos oss ikke ble som forventet. Håper du alikevel ønsker å ta turen igjen ved en senere anledning.

Anmeldt 31. mai 2019

Vi bestilte rommet, deluxe, pga en turnering i byen. Dermed fullt på alle hotellene. Stiv pris - og vi forventet et ok rom. Kom inn på et ( riktignok stort) men fullstengig utdatert rom. Det luktet forferdelig, sur røy/svettelukt og umulug å lufte ut pga vinduslås, kun en glipe med frisk lukt som på ingen måte fikset lukten. Våknet mange gge pga den stramme lukten. Dessuten støy fra veien og ikke lystette gardiner, våknet i 5 tiden pga dette. Ingen interesse fra resepsjonen, de gadd ikke beklage- sa det var fullt. Verste hotellopplevelsen hittil.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Cathrine R
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2019

Hei igjen:)

Må bare beklage her også, men anser denne saken for å være i orden og kompensert.

Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning