Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 186
Vis tilbud
Booking.comUSD 187
Hotels.comUSD 186
FindHotelUSD 188
PricelineUSD 187
eDreamsUSD 187
ScandicHotels.comUSD 186
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 058)
Filtrer anmeldelser
1 058 resultater
Vurdering fra reisende
388
369
174
97
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
388
369
174
97
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7782 av 1 058 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha vurdert å avbestille pga. dårlig vær, valgte vi å komme. Vi sjekket nettsiden der sto det: treningsrom stengt. Bassenget sto det bare målene på. Skuffelsen ble stor da vi møtte opp med to spente barn, og stengt basseng. Resepsjonisten var stresset og snakket med seg selv foran kunder om hvor sliten hen var og at den hadde jobbet hele uken . Tenker man i det hele tatt på at vi som kommer som gjester også har jobbet under coronaen og nå har ferie? Det er unødvendig å plassere hvor sliten man er på kunden. Vi har selv jobbet hardt under smittevern regler, og har nå dyrt kjøpt en borte liten ferie. Smittevernregler fremsto som noe tilfeldige, eksempel så slapp de inn tydelig hostende og forkjøla mennesker i en overlesset frokostsal. Som vegetarianere var det ingen alternativ, vi fikk laget nydelige tallerkner av en kokk etter forespørsel. Men ikke reklamer for vegan vennlig og glutenvennlig når alle frokost tallerkner er blandet med leverpostei, skinke, ost, fisk og grønnsaker. Det er hverken halal, vegansk, eller allergivennlig. Frokosten bar preg av kaos og mye emballasje. Kjempestressede ansatte som gjorde så godt de kunne. Jeg tenker dette er et ledelsesproblem. Hva med å sluse inn hotellgjestene i forhåndsbooket tid, for å unngå trengsel? Jeg følte stengt tatt at det kun var for pengene mine jeg var ønsket som gjest... ellers var vi bare i veien...
Dyr parkering og manglende lademuligheter for el bil. Vær i det minste ærlige når dere skriver på hjemmesiden deres. Ikke skriv at noe endret pga. Corona. Dere må skrive hva dere faktisk tilbyr, det er tross alt en vare dere selger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lene M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei

Tusen takk for konkret og konstruktiv tilbakemelding.
Her var det mange ting å ta tak i. Først og fremst, vi skal selvsagt ikke snakke om oss selv foran gjestene, vi skal være profesjonelle uansett. Beklager så mye at, dette blir tatt videre med alle ansatte.
Vi har forsøkt å dele inn frokosten i to bordsettinger, veldig mange som ønsker å spise sent i ferien, så det ble høyere trykk i restauranten etter klokken 09. Vi får inn bestillinger fra et ti-talls kanaler, så det krever enorme resurser og å få forhåndsbooket tid for alle gjester og i tillegg følge opp, dette har desverre ikke latt seg gjøre, så vi har mått nøye oss med å styre så godt vi kan til de to bordsettingene.
Hyggelig at frokostkokken fikk ordnet tallerkner til dere. Dette skulle selvsagt vært på plass allerede. Nå er det nye regler fra 15. Juli og vi håper at vi så fort som mulig kan servere vår ordinære frokost buffet, med det utvalget vi er vandt med.
Enig i at informasjonen på hjemmesiden er deffus, og dette har med å gjøre at vi er en stor kjede og all informasjon som blir lagt ut kommer fra Scandic sentralt og skal gjelde alle hoteller. Dette er ikke en unnskyldning, men en liten forklaring.
Vi er veldig lei oss for at våre ansatte fikk dere til å føle at dere var i veien, dette er svært alvorlig og jeg tar dette videre med alle avd. ledere.
Vi har to lademuligheter i garasjen og det finnes også en god del ladestasjoner på den kommunale plassen rett ved siden av hotellet, samt hurtigladere på bensinstasjon på andre siden av gaten.
Jeg håper virkelig dere ønsker å komme tilbake ved en senere anledning, så vi får en sjans til å vise oss fra en bedre side.
Håper dere får en super fin sommer

Mvh
Team Sandefjord

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

God service, litt underbemannet når vi var der, men alt i alt et veldig godt opphold.
Men; vi reagerte litt på at resepsjonen på spørsmål om hvor vi kunne parkere bilen kun nevnte hotellets egen parkering til kr. 250,- pr døgn når man kan parkere til kr. 30,- pr døgn rett over gaten, ca 100 meter fra hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, dalesjef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vi ankom hotellet kl. 13.30 og fikk beskjed av resepsjonisten om å gå ut i byen og bli "lenge" borte for renhold lå etter skjema. Vi kom tilbake kl. 16.30 og ventet nok 1 time på rommet vi hadde bestilt. Mye rot og kaos, unnskyldninger og "koronavås". Hele oppholdet ble dessverre preget av innsparinger på grunn av tap i koronatiden. Redusert personell i alle ledd gjorde måltider stressende, dårlig service (selv om alle løp så raskt de kunne) og en opplevelse av å tjene mest mulig på hver kunde for minst mulig innsats. En av servitørene i restauranten innrømmet dette, og var lei seg for at færre ansatte ga gjestene dårligere service.

Denne gangen nådde dessverre ikke Park hotell opp. Det er MYE som må forbedres dersom gjester skal trives

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 513hannet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei

Takk for tilbakemeldingen.
Beklager så mye at dette ble en dårlig opplevelse for dere.
De aller fleste av oss har vært permitterte siden mars og vi forventet at sommeren skulle bli bra, men jeg innrømmer at vi hadde ikke tatt høyde for at den skulle ta av slik den gjorde i slutten av Juni. Vi beklager på det sterkeste at vi ikke var tilstrekkelig forberedt på dette. Det tok ei drøy uke før vi fikk kallt inn det vi kunne av flotte ansatte og har nå hele hode over vannet:) Dette er ikke en unnskyldning, men en lite forklaring på hvorfor ting ble som det ble helt i starten.
Jeg er veldig lei for at vi ikke klarte å levere en god gjesteopplevelse denne gangen, men jeg håper dere ønsker å komme tilake ved en senere anledning. Jeg kan forsikre dere om at dette ikke er vanlig standard hos oss på Park <3

Håper dere har en strålende sommer

Mvh
Team Sandefjord

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020

Hele hotellet burde ha vært stengt nå som vi bodde i 6 dager uten søppeltømming og ingen som tok vare på brukte håndduker.
Det ble også fritt for div. såper i dushen og håndsåpe. Hvis ikke de kunne ta rommet før etter 3 dager etter at vi hadde reist, så lukter det fryktelig nå...

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, runeklep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2020

Hei Rune

Takk for tilbakemeldingen, så leit å høre at du er så misfornøyd med ditt opphold her hos oss. Da dette brøt ut, ble det laget et sett med regler, som vi ble nødt å forholde oss til. Noe fungerte bra og noe ikke fullt så bra. Vi er glad for at vi fikk holde åpent, og i etterpåklokskapens lys, kunne vi nok gjort mye anderledes, men det får vi ikke gjort noe med dessverre. Reglene er nå lempet litt på, slik at dette ikke skal skje igjen. Beklager så mye og håper dere ønsker å komme tilbake ved en senere anledning, så vi får muligheten til å rette på inntrykket:)

Ha en riktig fin sommer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser