Booket et junior suite på Scandic Park Sandefjord. Et flott rom, høyt under taket og romslig. Har vært på hotellet flere ganger tidligere i jobbsammenheng og så frem til frokosten, selv om vi fikk info på hjemmesidene om at det ikke var buffet. Vi var glade for å slippe buffet, på grunn av smitterisiko, men dessverre gjorde vi ikke det. Hotellet hadde igangsatt buffet og hadde over 700 gjester. Gjestene spiste frokost i to puljer, men på tross av det og at vi ble tilvist bord, så var frokosten stressende. Den var på langt nær hva den engang var rent tilbudsmessig, og i tillegg var det et uendelig kaos. Hotellet hadde satt piler på gulvet som skulle hjelpe oss, men hadde ingen som stod «vakt» for å veilede massene. Og vi gjester gikk på kryss og tvers sammen med ansatte. Det var virkelig ikke 1 meter mellom oss, ikke engang i nærheten av 1 meter. Sørenga i Oslo må ha mye mindre smitterisiko enn frokosten på Scandic Park i Sandefjord. Det er synd å sitte igjen med en dårlig følelse etter oppholdet pga frokostsituasjonen, men jeg tror rett og slett ikke hotellet var klar for buffet riktig enda.
Må gi maks 3 stjerner på grunn av dette. Ellers var rom og service bra. Frokosten dro ned.