Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Oddie99
Stavanger, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ødegard, General ManagerScandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. juli 2020
Hei

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Så hyggelig å høre at dere har hatt det bra hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake og fortsatt god sommer

Mvh
Team Sandefjord
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 495
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 495
  • Vio.com
    kr 1 260
  • Hotels.com
    kr 1 495
0.4 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 010
kr 1 869
  • Strawberry Hotels
    kr 2 010
  • Expedia.com
    kr 1 869
  • Hotels.com
    kr 1 869
0.7 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Living room
kr 1 125
  • Expedia.com
    kr 1 125
  • Vio.com
    kr 1 007
  • Agoda.com
    kr 1 125
2.1 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
kr 1 199
  • Expedia.com
    kr 1 074
  • Hotels.com
    kr 1 156
  • Agoda.com
    kr 1 199
2.2 km fra Scandic Park Sandefjord
kr 1 674
kr 1 503
  • Expedia.com
    kr 1 670
  • Hotels.com
    kr 1 670
  • Vio.com
    kr 1 674
5.7 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 8 000
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
    0.2 km fra Scandic Park Sandefjord
    kr 1 906
    • Expedia.com
      kr 1 906
    • Vio.com
      kr 1 683
    • Hotels.com
      kr 1 906
    0.0 km fra Scandic Park Sandefjord
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    kr 3 099
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
      kr 3 095
    • Priceline
    • Vio.com
      kr 3 103
    11.4 km fra Scandic Park Sandefjord
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 2 601
    kr 2 395
    • Expedia.com
      kr 2 395
    • Hotels.com
      kr 2 395
    • Trip.com
      kr 2 402
    12.2 km fra Scandic Park Sandefjord
    Gratis Wi-Fi
    Ved stranden
    kr 1 250
    kr 1 150
    • Agoda.com
      kr 1 250
    13.5 km fra Scandic Park Sandefjord
    Se flere hoteller i Sandefjord
    Anmeldelser (1 242)
    Filtrer anmeldelser
    1 242 resultater
    Vurdering fra reisende
    498
    399
    199
    110
    36
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    498
    399
    199
    110
    36
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    171176 av 1 242 anmeldelser
    Anmeldt 20. juli 2020

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 20. juli 2020

    Kom hit midt i fellesferien med koronatiltak men god fleksibel service og fine rom det gikk an å spise både middag og frokost på om man ville sammen med et bygningskompleks med historisk «sus» og eleganse gjorde nok et opphold her flott 😊

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, Henning2202
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 20. juli 2020

    Park Sandefjord - klarte det fint :)
    I disse merkelige tider, klart de å håndtere det supert. Frokosten (som jeg var skeptisk til) var meget godt organisert. Vi følte oss trygge og vel tatt vare på. Selv om fjernkontrollen så litt skitten ut....

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, tulla2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

    Booket et junior suite på Scandic Park Sandefjord. Et flott rom, høyt under taket og romslig. Har vært på hotellet flere ganger tidligere i jobbsammenheng og så frem til frokosten, selv om vi fikk info på hjemmesidene om at det ikke var buffet. Vi var glade for å slippe buffet, på grunn av smitterisiko, men dessverre gjorde vi ikke det. Hotellet hadde igangsatt buffet og hadde over 700 gjester. Gjestene spiste frokost i to puljer, men på tross av det og at vi ble tilvist bord, så var frokosten stressende. Den var på langt nær hva den engang var rent tilbudsmessig, og i tillegg var det et uendelig kaos. Hotellet hadde satt piler på gulvet som skulle hjelpe oss, men hadde ingen som stod «vakt» for å veilede massene. Og vi gjester gikk på kryss og tvers sammen med ansatte. Det var virkelig ikke 1 meter mellom oss, ikke engang i nærheten av 1 meter. Sørenga i Oslo må ha mye mindre smitterisiko enn frokosten på Scandic Park i Sandefjord. Det er synd å sitte igjen med en dårlig følelse etter oppholdet pga frokostsituasjonen, men jeg tror rett og slett ikke hotellet var klar for buffet riktig enda.

    Må gi maks 3 stjerner på grunn av dette. Ellers var rom og service bra. Frokosten dro ned.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    2  Takk, Solhav
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

    Hei

    Tusen takk for tilbakemeldingen.

    Beklager så mye at frokosten ble en dårlig opplevelse for dere under oppholdet. Vi har prøvd oss frem for å gjøre det best mulig, men ser absolutt at dette kan oppleves kaotisk. Vi har også hatt tilbud om frokostpakker som man kan hente i resepsjonen og spise på rommet.
    Beklager så mye at dette ikke har blitt kommunisert til dere.
    Veldig hyggelig å høre at dere ellers var fornøyd og håper veldig dere ønsker å komme tilbake ved en senere anledning.

    Fortsatt god sommer

    Mvh
    Team Sandefjord

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

    Deltok på et business arrangement, maten kom raskt og effektivt ut. Servitørene gjorde en meget god jobb. Maten som ble servert var helt fortreffelig, men sesongens råvarer! Vinen til maten var godt satt sammen. Og alt ble veldig vellykket!!

    Dato for oppholdet: oktober 2019
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, Reisejente85_
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser