Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Henriette
Stavanger, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
4,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 396
  • Expedia.com
    kr 1 495
  • ZenHotels.com
    kr 1 290
  • Priceline
    kr 1 495
0.3 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 962
  • Expedia.com
    kr 1 962
  • ZenHotels.com
    kr 1 859
  • Strawberry Hotels
    kr 2 110
0.6 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 141
kr 1 099
  • Expedia.com
    kr 1 141
  • Agoda.com
    kr 1 099
  • Hotels.com
    kr 1 110
2.1 km fra Scandic Park Sandefjord
kr 1 858
  • Expedia.com
    kr 1 650
  • ZenHotels.com
    kr 1 322
  • Priceline
    kr 2 065
5.7 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
"Gratis sykler" & bordtennis.
kr 3 270
  • Agoda.com
    kr 3 270
  • Priceline
5.9 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 067
  • Expedia.com
    kr 2 067
  • ZenHotels.com
    kr 1 892
  • Hotels.com
    kr 2 067
0.0 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 3 395
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 3 095
  • Hotels.com
    kr 3 095
  • Priceline
    kr 3 395
11.4 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 595
kr 2 395
  • Hotels.com
    kr 2 395
  • Priceline
    kr 2 595
  • Trip.com
    kr 2 400
12.1 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
kr 1 250
kr 1 150
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 250
13.5 km fra Scandic Park Sandefjord
kr 1 800
kr 1 656
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 800
  • Hotels.com
    kr 1 800
  • Agoda.com
    kr 1 800
13.8 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Sandefjord
Anmeldelser (1 234)
Filtrer anmeldelser
1 234 resultater
Vurdering fra reisende
496
396
198
108
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
496
396
198
108
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
162167 av 1 234 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell med bra plassering. Hyggelig betjening. Var heldig og fikk rom i øverste etg i den nyeste delen, meget bra rom med en liten balkong. Stille og rolig. Hotellet er stort, det viser seg ikke minst ved en litt kaotisk frokost, men utvalg og påfylling var bra, selv om vi ikke fant bacon....

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Så hyggelig å høre at dere har hatt det bra hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake og fortsatt god sommer

Mvh
Team Sandefjord

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020

Kom hit midt i fellesferien med koronatiltak men god fleksibel service og fine rom det gikk an å spise både middag og frokost på om man ville sammen med et bygningskompleks med historisk «sus» og eleganse gjorde nok et opphold her flott 😊

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Henning2202
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020

Park Sandefjord - klarte det fint :)
I disse merkelige tider, klart de å håndtere det supert. Frokosten (som jeg var skeptisk til) var meget godt organisert. Vi følte oss trygge og vel tatt vare på. Selv om fjernkontrollen så litt skitten ut....

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, tulla2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Booket et junior suite på Scandic Park Sandefjord. Et flott rom, høyt under taket og romslig. Har vært på hotellet flere ganger tidligere i jobbsammenheng og så frem til frokosten, selv om vi fikk info på hjemmesidene om at det ikke var buffet. Vi var glade for å slippe buffet, på grunn av smitterisiko, men dessverre gjorde vi ikke det. Hotellet hadde igangsatt buffet og hadde over 700 gjester. Gjestene spiste frokost i to puljer, men på tross av det og at vi ble tilvist bord, så var frokosten stressende. Den var på langt nær hva den engang var rent tilbudsmessig, og i tillegg var det et uendelig kaos. Hotellet hadde satt piler på gulvet som skulle hjelpe oss, men hadde ingen som stod «vakt» for å veilede massene. Og vi gjester gikk på kryss og tvers sammen med ansatte. Det var virkelig ikke 1 meter mellom oss, ikke engang i nærheten av 1 meter. Sørenga i Oslo må ha mye mindre smitterisiko enn frokosten på Scandic Park i Sandefjord. Det er synd å sitte igjen med en dårlig følelse etter oppholdet pga frokostsituasjonen, men jeg tror rett og slett ikke hotellet var klar for buffet riktig enda.

Må gi maks 3 stjerner på grunn av dette. Ellers var rom og service bra. Frokosten dro ned.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, Solhav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Beklager så mye at frokosten ble en dårlig opplevelse for dere under oppholdet. Vi har prøvd oss frem for å gjøre det best mulig, men ser absolutt at dette kan oppleves kaotisk. Vi har også hatt tilbud om frokostpakker som man kan hente i resepsjonen og spise på rommet.
Beklager så mye at dette ikke har blitt kommunisert til dere.
Veldig hyggelig å høre at dere ellers var fornøyd og håper veldig dere ønsker å komme tilbake ved en senere anledning.

Fortsatt god sommer

Mvh
Team Sandefjord

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser