Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Ankiapp
Sola, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 910
kr 1 776
  • Strawberry Hotels
    kr 1 910
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 1 776
0.7 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Living room
kr 1 102
  • Expedia.com
    kr 1 106
  • Hotels.com
    kr 1 103
  • Agoda.com
    kr 1 102
2.1 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
kr 1 299
  • Expedia.com
    kr 1 399
  • Hotels.com
    kr 1 245
  • Agoda.com
    kr 1 299
2.2 km fra Scandic Park Sandefjord
"Gratis sykler" & bordtennis.
kr 3 270
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 3 270
5.9 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 710
kr 1 539
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 1 710
  • Hotels.com
    kr 1 710
5.7 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 8 000
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
    0.2 km fra Scandic Park Sandefjord
    kr 1 825
    • Expedia.com
      kr 1 825
    • StayForLong
      kr 1 770
    • Priceline
    0.0 km fra Scandic Park Sandefjord
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    kr 3 095
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
      kr 3 095
    • Priceline
    • Vio.com
    11.4 km fra Scandic Park Sandefjord
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 2 465
    • Expedia.com
      kr 2 465
    • Priceline
    • Hotels.com
      kr 2 465
    12.2 km fra Scandic Park Sandefjord
    Gratis Wi-Fi
    Ved stranden
    Se flere hoteller i Sandefjord
    Anmeldelser (1 243)
    Filtrer anmeldelser
    1 243 resultater
    Vurdering fra reisende
    499
    399
    199
    110
    36
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    499
    399
    199
    110
    36
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    168173 av 1 243 anmeldelser
    Anmeldt 21. juli 2020

    Bra beliggenhet. Litt mye folk med tanke på covid 19, men god plass på hotellet og spesielt i spisesalen så det var ikke et stort problem. Gode tiltak for covid 19. For liten resepsjon i forhold til antall gjester, mye kø. Alt i alt et greit hotellopphold.

    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, mbolle752126
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. juli 2020

    Juniorsuiten er for deg som ønsker større plass og rom i de øvre etasjene 😊 God frokost buffé, flott beliggenhet, hyggelig personal og godt med parkering (Enten i parkeringshuset eller rundg hotellet)

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    1  Takk, Henniix
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

    Fint hotell med bra plassering. Hyggelig betjening. Var heldig og fikk rom i øverste etg i den nyeste delen, meget bra rom med en liten balkong. Stille og rolig. Hotellet er stort, det viser seg ikke minst ved en litt kaotisk frokost, men utvalg og påfylling var bra, selv om vi ikke fant bacon....

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, Oddie99
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

    Hei

    Tusen takk for fin tilbakemelding.
    Så hyggelig å høre at dere har hatt det bra hos oss.

    Hjertelig velkommen tilbake og fortsatt god sommer

    Mvh
    Team Sandefjord

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 20. juli 2020

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 20. juli 2020

    Kom hit midt i fellesferien med koronatiltak men god fleksibel service og fine rom det gikk an å spise både middag og frokost på om man ville sammen med et bygningskompleks med historisk «sus» og eleganse gjorde nok et opphold her flott 😊

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, Henning2202
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser