Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anette H
Oslo, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ødegard, General ManagerScandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. aug. 2020
Hei

Takk for tilbakemeldingen.
Så utrolig trist å høre at vi ikke leverte en hotellopplevelse slik den bør være denne gangen. Jeg kan forsikre deg om at dette ikke er vanlig standard her på Park Sandefjord.
Vi har forsøkt å legge til rette for en trygg frokost, men det er utfordrende med mange mennesker. Inndeling av frokost tid, piler slik at alle går i samme retning, antibac og grundig vask mellom hver bord setting er noen av tiltakene. Men vi ser at dette med avstand har vært vanskelig.
Vi har også tilbudt frokost pakke til de som ikke vil inn i restauranten, som man kan spise på rommet eller ta med seg. Beklager så mye at dere ikke har fått informasjon om det.
Skulle virkelig ønske at dere tok turen til oss igjen, slik at vi får sjans til å vise oss fra en bedre side.
Fortsatt god sommer
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 491
  • Hotels.com
0.3 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 916
  • Hotels.com
0.6 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Living room
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 996
  • Hotels.com
    kr 808
  • Agoda.com
    kr 996
2.2 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Agoda.com
2.1 km fra Scandic Park Sandefjord
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 276
  • Hotels.com
5.7 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
"Gratis sykler" & bordtennis.
kr 3 270
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 3 270
5.9 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bedroom
    4.0 km fra Scandic Park Sandefjord
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 808
    • Hotels.com
    0.0 km fra Scandic Park Sandefjord
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 389
    • Agoda.com
    12.1 km fra Scandic Park Sandefjord
    Gratis Wi-Fi
    Ved stranden
    kr 1 090
    kr 1 003
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
      kr 1 090
    13.5 km fra Scandic Park Sandefjord
    Se flere hoteller i Sandefjord
    Anmeldelser (1 235)
    Filtrer anmeldelser
    1 235 resultater
    Vurdering fra reisende
    496
    397
    198
    108
    36
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    496
    397
    198
    108
    36
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    160165 av 1 235 anmeldelser
    Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

    Ett stort og flott hotell nesten rett i sentrum av Sandefjord . Rommet var nydelig og rent, alt var helt strøkent. Gode senger. Hadde hørt mye om frokosten her å den sto til terningkast 6, har aldri før opplevd en flottere frokost noen plass. Nydelig uteområde og nærme havet. Kort avstand til alt du trenger. Her vil vi bo igjen. Både spa og basseng, noe vi ikke fikk brukt denne gang. Passer for alle i alle aldre , tilpasset for alle. Supert hotell

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Ankiapp
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. juli 2020

    Bra beliggenhet. Litt mye folk med tanke på covid 19, men god plass på hotellet og spesielt i spisesalen så det var ikke et stort problem. Gode tiltak for covid 19. For liten resepsjon i forhold til antall gjester, mye kø. Alt i alt et greit hotellopphold.

    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, mbolle752126
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. juli 2020

    Juniorsuiten er for deg som ønsker større plass og rom i de øvre etasjene 😊 God frokost buffé, flott beliggenhet, hyggelig personal og godt med parkering (Enten i parkeringshuset eller rundg hotellet)

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    1  Takk, Henniix
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

    Fint hotell med bra plassering. Hyggelig betjening. Var heldig og fikk rom i øverste etg i den nyeste delen, meget bra rom med en liten balkong. Stille og rolig. Hotellet er stort, det viser seg ikke minst ved en litt kaotisk frokost, men utvalg og påfylling var bra, selv om vi ikke fant bacon....

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, Oddie99
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

    Hei

    Tusen takk for fin tilbakemelding.
    Så hyggelig å høre at dere har hatt det bra hos oss.

    Hjertelig velkommen tilbake og fortsatt god sommer

    Mvh
    Team Sandefjord

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 20. juli 2020

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser