Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 174
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 174
Vis tilbud
Priceline
USD 162
Vis tilbud
Booking.comUSD 174
Hotels.comUSD 174
FindHotelUSD 171
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 060)
Filtrer anmeldelser
1 059 resultater
Vurdering fra reisende
390
368
174
97
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
390
368
174
97
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 1 059 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. september 2020

Hadde to junior suiter i to døgn.
Positivt:
•Gode, romslige, rolige og rene rom med flott utsikt gjennom store vinduer.
• Fint bad med god benkeplass som gjorde det lett å plassere toalettsakene.
• God beliggenhet og fine omgivelser.
Negativt:
• Sengen. Det burde vært en stor, komfortabel dobbeltseng, men var to enkeltsenger satt sammen og som gradvis gled fra hverandre. Det forventes i en junior suite. Et stort minus!
• Ingen oppheng for yttertøy og øvrig hengegarderobe var liten og smal der strykebrettet tok mye av plassen.
• Man måtte gå gjennom konferanseavdelingen for å komme til den delen av hotellet hvor heis/trapper til rommene våre. Ikke et stort minus, men ikke noe pluss heller.
• Brukte kopper og engangsbeger (badet) ble fjernet, men ikke erstattet med nye.
Katastrofalt:
• Frokostbuffeten med tanke på Covid-19! Det var ingen kontroll, folk gikk oppå hverandre og ingen overholdt forholdsreglene, ikke engang personalet. Ingen sto ved inngangen og informerte og minnet om forholdsreglene, det burde vært et minimum, skjønt med omtrent fullsatt frokostsal ville det nok vært nødvendig med mer kontroll. Jeg ringte i forkant og forhørte meg ang. frokosten og fikk beskjed om at det var så lite belegg på hotellet at buffeten gikk helt greit. Det gjorde den definitivt ikke! Og hvis dette var lite belegg, så lurer jeg på hvordan det (ikke) fungerer når det er fullt belegg!! Det var dessuten iskaldt i frokostsalen (også i forhold til resten av hotellet). Frokostbox var et dårlig alternativ så lenge det ikke fantes noen mulighet til selv å velge innhold.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Tingebling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Kjempe fint hotell med kjempe flott beliggenhet. Frokosten hadde alt som kan tenkes, ingenting var glemt. Det hadde både basseng og treningsrom. Kaffe tilgjengelig hele døgnet.Kommer veldig gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, usponb443980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2020

Nedtur etter flotte hotel andre plasser. Servicenivået var tynt og ingen smil etc. Flott rom og helt OK frokost. Men ikke noe mer og litt Twin Peaks hotel. Service nivået må opp da gjester krever litt. Forøvrig en kjedelig by uten karakter

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, GMLA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei

Takk for tilbakemeldingen.
Beklager så mye at servicen ikke har vært tilfredstillende under ditt opphold her hos oss. Dette er ikke hvordan vi ønsker å fremstå og jeg tar dette videre med mine kollegaer.
Dette er ikke vanlig standard her på Park og jeg håper du ønsker å besøke oss igjen, og gi oss en sjans til vise oss fra en bedre side.
Hjertelig velkommen

Mvh
Team Sandefjord

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Jeg har vært på hotellet flere ganger og har stort sett alltid vært fornøyd. Denne gang var det ikke like bra

Vi hadde et langt smalt møterom uten vinduer. Det fungerte greit, men det ble tungt ut over dagen. Det var også problemer med det tekniske.

Service i resepsjonen var topp, men konferanseverten var ikke på topp. Han ga god service, men var ikke «på» oppgavene.

Maten pleier å være bra, men nå var det kun greit. Tamme kjedelige lunsjtallerkner og en under middels middag. Synd at de ikke løfter dette opp på topp i en vanskelig korona tid.

Bra rom med god seng og passe pute.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, kjespa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Leit å høre at den opplevde kvaliteten har sunket. Vi synes selv det er trist at vi ikke kan servere store bugnenede lunchbord, som vi er kjent for, men håper å kunne gjøre det snart igjen.
Dette er jo ikke slik vi vil ha det og vi skal gjøre hva vi kan for å levere samme standard som tidligere.
Godt å høre at du likte rommet og at du har sovet godt.

Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Team Sandefjord

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser