Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ødegard, General ManagerScandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. juni 2023
Tusen takk for din tilbakemelding - vi håper å kunne ønske deg hjertelig velkommen tilbake til Park i Sandefjord ved en senere anledning.

Team Sandefjord
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
    kr 1 307
kr 1 816
kr 1 634
5.7 km fra Scandic Park Sandefjord
Gratis Wi-Fi
"Gratis sykler" & bordtennis.
kr 2 425
        kr 2 545
      11.4 km fra Scandic Park Sandefjord
      Se flere hoteller i Sandefjord
      Anmeldt 19. juni 2023

Har feriert flere ganger på Scandic Park Hotell Sandefjord, og er alltid stort sett fornøyd. Superflott frokost, hyggelig betjening, fordel å kunne bestille rom med klimaanlegg om sommeren. Et herlig basseng. Sentralt i byen. Det eneste som trekker ned for min del er at det er for harde senger til min kropp, men er pensjonist og har en sliten kropp, så det kan skyldes det. Minus at de ikke kunne tilby bedre utvalg av Norsk øl i restauranten. Stedet kan anbefales!

• Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
      Takk, liv662023
      Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2023

Anmeldt 13. juni 2023

greit hotel, men det å finne fram var en jobb i seg selv. Sølvfargede bokstaver på hvitvegg tiltrekker seg ikke blikket. og etasjer og fløyer er ikke helt enkelt når en ikke erkjent.

Korridor fulle v sko er spesielt

• Reisetype: Reiste med venner
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
      Takk, 233pju
      Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2023

Hei
      Tusen takk for tilbakemeldingen i forbindelse med ditt siste besøk hos oss. Leit å høre at du ikke er helt fornøyd. Vi var så heldige å ha håndball landslaget boende hos oss. Vil tro det var dems sko du refererer til. Vi forsøker atdig å be dem la dem være inne på rommet og ikke i gangen. Vi håper til tross for det å ønske dere velkommen ved en senere anledning

Mvh

Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

På det første rommet jeg fikk tildelt var det helt oversvømt med vann på baderomsgulvet. Det var lekkasjelyder fra toalettet.
      Fikk byttet rom, men undrer meg over hvordan dette kunne forbli uoppdaget av personal på hotellet.

På neste rom var det tørt på baderomsgulvet, men skittent langs alle gulvlister, hjørner, inni dusj og under seng.

Inni skapet (med safe) stod det en gjenglemt boks juleøl.
      Forsåvidt greit nok om en skulle få plutselig lyst på litt juledrikke midt i mai! Men tenker dette sier noe om hvor ofte rommene rengjøres grundig…

Undrer meg også over tildeling av rom til gjester: vi var flere som reiste og hadde en felles bestilling med samme romtype til hver av gjestene. Det var allikevel meget stor variasjon på rommene, med meget ulike fasiliteter på rommene ; balkong/kjøleskap/størrelse/sofagruppe.

Mitt rom hadde ingen av de nevnte fasiliteter.

Reisetype: Reiste på forretningsreise
      Takk, 730camillas
      Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2023

Hei
      Tusen takk for tilbakemeldingen i forbindelse med ditt siste besøk hos oss. Leit å høre at du ikke er helt fornøyd. Det leit å høre at du fikk ulempen av å måtte bytte rom pga lekkasje og at det rommet du byttet til ikke var tilstrekkelig rengjrot. Dette tas så klart opp med housekeeping slik at de kan forbedre seg der.
      Vi har et stort hotell med mange rom, hvor dt er stor variasjon på utseende på rommet. Selv om man booker samme rom kategori er man ikke garantert å bli satt i samme fløy, da vi har tre fløyer med rom. Til en annen gang kan man kontakte hotellet og spesifiere hvilke fasiliteter man øsnker, som for eksempel badekar, fransk balkong eller kjøleskap. Ikke alle rom har alt.
      Håper til å se deg igjen en anne gang

Mvh

Anmeldt 29. mai 2023

Gode senger og sengetøy. Jeg savnet og kunne åpne vinduet om natta. Neste gang ber jeg om et rom der det er mulig.
      Helt fantastisk frokostbuffe, her er det noe for alle.
      Stille og rolig om natta, og koselig i baren med et glass før sengetid. Flott utgangspunkt for sykkelturer og billig parkering i nærheten av hotellet. (200m)
      Vi kommer tilbake

Romtips: Liker du å åpne vinduer om natta, spør om de har rom der det er mulig. Ellers, gled dere til frokostbuffeen og beliggenheten :-))
      Takk, Jonnysteen

Tusen takk for din tilbakemelding - alle vinduene på hotellet kan åpnes, men av sikkerhetsmessige grunner er man nødt til å signere en samtykke kontrakt før respesjonen kan åpne det for deg.

Anmeldt 29. mai 2023

Fint rom med det meste som trengs. Gode senger, daglig rengjøring og god service. Hotellet var bygd på 1950 tallet og stilen er en modernisert versjon av dette. Meget bra frokost i en stor frokostsal. Pluss for mye frukt og lavkalori og ferdig oppskjært brød.

Takk, Daydream51241406003

Tusen takk for din tilbakemelding - Så hyggelig å høre at dere frokosten vår.
      -vi håper å kunne ønske deg hjertelig velkommen tilbake til Park i Sandefjord ved en senere anledning.