Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
3,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thomas Ødegard, General ManagerScandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. juli 2024
Hi!

Thank you so much for your feedback. This is important to us.

Please come back and see us again soon.

Best regards,
Jan at Scandic
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
4.3 km fra Scandic Park Sandefjord
0.6 km fra Scandic Park Sandefjord
3.1 km fra Scandic Park Sandefjord
5.7 km fra Scandic Park Sandefjord
6.6 km fra Scandic Park Sandefjord
"Gratis sykler" & bordtennis.
5.9 km fra Scandic Park Sandefjord
Restaurant
0.2 km fra Scandic Park Sandefjord
Se flere hoteller i Sandefjord
Anmeldt 23. juli 2024

Dette hotellet ligger strategisk ved bryggene i sandefjord noe som gir et koselig og flott område rundt Frokosten hadde et svært godt utvalg av frukt, brød, pålegg samt egg og bacon mm

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, richard_larring
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2024

Hi!

Thank you so much for your feedback. This is important to us.

Please come back and see us again soon.

Best regards,
Jan at Scandic

Anmeldt 20. juli 2024 via mobile enheter

Vi bodde i den gamle delen og rommene var rene og godt vedlikeholt. Mangler noe da det ikke er noe form for klimaanlegg og vinduene er mot gaten og mye støy.
Flott frokost og hyggelig bar trekker opp. Hyggelig betjening og god service. Kommer gjerne tilbake.

Romtips: Rom vekke fra veien.
Takk, RosslandR
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2024

Tusen takk for din tilbakemelding - vi håper å kunne ønske deg hjertelig velkommen tilbake til Park i Sandefjord ved en senere anledning.

Beste hilsen

Anmeldt 20. juli 2024

Helt greit opphold, men jeg ble skuffet over frokosten- hvor dere skryter av å være den beste forkosten i landet med priser og gud vet hva.
Jeg opplevde det blant annet med tomme fat, dårlig eggerære som hadde et tesje gressløk, ikke en egen baconbakk, osv. For å få seg litt bacon, måtte man "stjele" det fra ferdigstekt egg . Der registrerte jeg at det kun lå noen få skiver bacon. Når dere skryter av den beste forkosten i verden , så byrde det i alle fall være egen bakk/fat med bacon. Men dere er vel ute med "sparekniven". Jeg er ofte i Sandefjord, og har de siste årene benyttet Hotel Kong Karl. Der er frokosten mye bedre og ... Men det skal sies at servicen i resepsjonen var bra - spesielt av en ung herre,mann som gikk på rommet mitt etter utbooking da jeg hadde glemt brillene. Beklager å måtte si det, men jeg må nok dessverre velge Hotel Kong Karl neste gang, dog selv om basseng, spa og badstue er fint på deres hotel. jeg er nå i Oslo og vil tilbake til Sandefjord i løpet av neste uke for å booke meg inn på et hotell for noen dager. Jeg er i Sandefjord flere ganger i året - spesielt om sommeren . jeg hadde gledet meg til verdens beste frokost, men ble skuffet. Beklager å måtte si det slik. God sommer.

• Reisetype: Reiste alene
Takk, Nielssen-Virik

Tusen takk for tilbakemeldingen etter å ha besøkt oss. Vi er veldig lei oss for at oppholdet ikke ble som forventet.
Denne typen tilbakemeldinger er viktige for oss og brukes i vårt arbeid for å forbedre oss.

Det er utrolig leit å høre at frokosten opplevdes slik den gjorde under ditt opphold, og vi tar dette videre. Det er tross alt godt å høre at du fikk god hjelp i resepsjon og fikk brukt bassengområdet. Ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss, hvis du ønsker å kommentere videre. Da kan du skrive til oss på parksandefjord@scandichotels.com.

Ønsker deg en riktig god sommer videre og håper selvfølgelig vi sees igjen, og at du vil gi oss en ny sjanse til å gi deg et bedre hotellopphold.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 17. juli 2024

Veldig fint hotell som tar være på byggets historie og ser sine gjester.

Utrolig behjelpelig betjening både i resepsjon og der det serveres mat.

Supert med både treningsrom og basseng på hotellet.

Frokost av veldig god kvalitet.

Ellers veldig bra renhold. Vi kommer gjerne tilbake. Perfekt for familier.

• Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lena S
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2024

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding - det gleder oss at dere var fornøyde med oppholdet deres hos oss. Vi håper å kunne ønske dere hjertelig velkommen tilbake til Park i Sandefjord ved en senere anledning.

Beste hilsen

Anmeldt 16. juli 2024