HaGuTu
Oslo, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4 uker siden
Dato for oppholdet: august 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Thomas Ødegard, General ManagerScandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3 uker siden
Hello,

Thank you so much for your feedbacck. This is important to us

Please come back and see us again soon. :)

4.3 km fra Scandic Park Sandefjord
0.6 km fra Scandic Park Sandefjord
3.1 km fra Scandic Park Sandefjord
5.7 km fra Scandic Park Sandefjord
6.6 km fra Scandic Park Sandefjord
"Gratis sykler" & bordtennis.
5.9 km fra Scandic Park Sandefjord
0.4 km fra Scandic Park Sandefjord
1.1 km fra Scandic Park Sandefjord
0.2 km fra Scandic Park Sandefjord
Se flere hoteller i Sandefjord
Anmeldt 4 uker siden

Hadde gleden av å bo på dette fantastiske hotellet nok en gang i sommer. Vi har vært stamgjester her i over 20 år, og det en grunn til at vi kommer igjen. God service, mat, fantastisk frokost, gode senger osv...blir alltid godt ivaretatt her. Dette er et hotell med historie, sjel, stil, kunst, flott arkitektur osv...alltid en glede , og alltid noe nytt å oppdage når man vandrer rundt på hotellet, men det som er aller best her er menneskene som jobber her. Serviceinnstilte og kompetente ansatte, faglig dyktige, godt arbeidsmiljø og en stolthet for faget som skinner igjennom og over på gjester. Her har de varme ansatte alltid et smil på lager, og tid til å slå av en prat med gjestene, både de erfarne som har gjobbet på hotellet i mange år, og det er det en grunn til, men også nye generasjoner ansatte, lærlinger osv....her virker det som man vet å ta vare på ansatte, og det smitter over på gjestene, altså vinn vinn. På Instagram kontoen til hotellet står det: "Team Sandefjord, sammen er vi best" og vi kunne ikke vært mer enig, anbefaler hotellet på det varmeste 😊👌❤️

Mvh
Anne-Beate

Takk, annebeate2024
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Hello,

Thank you so much for your feedback. This is important to us as we constantly are trying to improve our service.

Please come back and see us again soon. :)

Anmeldt 4 uker siden

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com

Anmeldt 5 uker siden

Vi kunne ikke fått en bedre opplevelse! De gjorde alt for at vi skulle trives og viste vennlighet og service langt ut over det som vanligvis kan forventes.

Dato for oppholdet: august 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, shalla2024

Dear Guest,

Thank you so much for your comments!

Please come back soon.

Team Sandefjord

Anmeldt 27. juli 2024

Vi bodde på standardrom. Soverommet var pent innredet, men baderommet trenger en oppgradering. Gode senger og nydelig frokost med godt utvalg!

Takk, IngvildGL
Thomas Ødegard, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2024

Hi,

Thank you so much for your feedback. This is important to us.

Please come back and see us again soon :)

Anmeldt 26. juli 2024 via mobile enheter

Har bodd her før i jobb - denne gang med familien. Blir normalt presentert med voucher eller ekstrapoeng som medlem, den gang ei. Barna får normalt is eller annen oppmerksomhet, men den gang ei.

Bestilte mocktails til de i følget som ville ha noe alkoholfritt i baren - vedkommende bartender (som MÅ ha vært vikar) blandet russian og sprite 😅. Når datteren min ville ha en til, brukte han hennes tomme glass (!) uten ny is og lime. Er jo bare å le av hele opplegget.

Frokost - kurant og greit. Men for de av oss som liker bacon fremstår det litt gnient med en halv stripe bacon på speileggene og ingen alternativ. Betjening som surrer og slår ut med hendene i intern diskusjon - får litt Fawlty Towers-vibber der.

1  Takk, Jens252510

Hi,

Thank you so much for your feedback. This is important to us.

Please come back and see us again soon :)