Hadde gleden av å bo på dette fantastiske hotellet nok en gang i sommer. Vi har vært stamgjester her i over 20 år, og det en grunn til at vi kommer igjen. God service, mat, fantastisk frokost, gode senger osv...blir alltid godt ivaretatt her. Dette er et hotell med historie, sjel, stil, kunst, flott arkitektur osv...alltid en glede , og alltid noe nytt å oppdage når man vandrer rundt på hotellet, men det som er aller best her er menneskene som jobber her. Serviceinnstilte og kompetente ansatte, faglig dyktige, godt arbeidsmiljø og en stolthet for faget som skinner igjennom og over på gjester. Her har de varme ansatte alltid et smil på lager, og tid til å slå av en prat med gjestene, både de erfarne som har gjobbet på hotellet i mange år, og det er det en grunn til, men også nye generasjoner ansatte, lærlinger osv....her virker det som man vet å ta vare på ansatte, og det smitter over på gjestene, altså vinn vinn. På Instagram kontoen til hotellet står det: "Team Sandefjord, sammen er vi best" og vi kunne ikke vært mer enig, anbefaler hotellet på det varmeste 😊👌❤️
Mvh
Anne-Beate