Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 125
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Expedia.comUSD 125
PricelineUSD 139
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (229)
Filtrer anmeldelser
229 resultater
Vurdering fra reisende
86
71
44
20
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
86
71
44
20
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 229 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Et veldig bra hotell med gjennomført gammel stil. Rommet var nyoppusset. Det samme gjaldt badet. Veldig bra frokost også. Hotellet ligger sentralt i Sandefjord med gåavstand til gågate, brygge og andre aktiviteter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torespenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Helt nydelig og svært spesielt hotell midt i Sandefjord sentrum. Herlige senger, og et helt greit bad. Hyggelig betjening og en helt grei frokost. Vil gjerne bo her igjen. Bra bar, med forventet prisnivå for en hotellbar.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, h_konc2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Så veldig bra ut på nett, levde ikke helt opp til det i virkeligheten. Hadde et enkeltrom som var veldig lite og rart inndelt.
Sølvkre på badet, lang tid før vannet ble varmt og håndkle med store sorte flekker på.
Rommet var nok i gamle delen/huset, vindu kunne åpnes for lufting men ikke festes så det blåste lett igjen. Turte ikke å ha det åpent på natten da taket var rett utenfor og kun i lav 2 etg. Var mot bakgården så ved åpent vindu merket man godt når personalet tok en røyk.
Utrolig lytt fra gangen!! Hørte allt av naboer som kom hjem fra en sein kveld på byen.
Frokost var grei for å være i "corona-tider". Men kvelden før tenkte jeg spise middag der men etter flere minutters venting uten å se en sjel, hverken i restauranten eller resepsjonen så gav jeg opp og hentet take away istedenfor.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, malina492
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Et sjarmerende hotell, gammelt men stilig. Gode rom. Men, utvalget i øl er mangelfullt. Det eneste som finnes på fat er utenlandsk og fra Nederland . Det kan best nytes i sitt hjemland. Sandefjord har et bryggeri med lange tradisjoner, så det burde selvsagt vært i hotellets sortiment , men nei da! Skjerp dere på Kong Carl. I disse tider støtter vi selvsagt lokale produkter!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 772terjel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2020

Me hadde siste natta på ein MC-tur rundt kysten på Kong Carl i mai 2020, midt i koronarestriksjonane. Likevel vart det eit framifrå opphald. Hotellet er heilt etter vår smak, gamalt, koseleg, lunt og med sjel. Og nærast like viktig, servicen me møtte var verkeleg av fyrste klasse. Ei nordnorsk jenta i resepsjonen var blid, morosam og veldig triveleg på alle vis. Og lukka var at det var ho som serverte frukosten dagen etter også!

Rommet vårt var ikkje veldig stort, men fint og stilig ifylgje kona som har greie på slikt. Badet var digert, og heilt nytt. Sengi var god. Det er nærast noko engelsk over å gå i gangar som krokar i alle retningar.

Av dei tre hotelli me budde på denne turen, var det Kong Carl som hadde den beste koronafrukosten. Med god margin! Det var både egg og bacon, kokt egg, rikeleg av anna pålegg, frukt og grønt, yogurt, og bakst. Veldig bra løyst når ein ikkje kan ha bufe.

Eit hotell eg verkeleg kan tenkja meg å koma attende til for litt god gamaldags luksus til ein overkomeleg pris.

Romtips: Rom nummer 19 er veldig fint
Dato for oppholdet: mai 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Knut P B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser